«Θα δώσουμε τη μάχη με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη» (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και μαχητικότητας έγινε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου

Σε κλίμα ενθουσιασμού και μαχητικότητας έγινε την Τετάρτη 12 Ιούλη, η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαϊδαρίου.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία από την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στη συμβολή όλων όσοι έδωσαν τη μάχη των βουλευτικών εκλογών πλάι στο Κόμμα, ώστε να είναι ακόμα πιο δυνατό σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε λαϊκό σπίτι, ειδικά στην Αττική και στις εργατογειτονιές της Αθήνας, το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της χώρας, όπου το Κόμμα είχε δυναμική άνοδο κατακτώντας ξανά την τρίτη θέση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «’Εχουμε ακλόνητη πίστη πως οι συσχετισμοί αλλάζουν στον δρόμο της ταξικής πάλης και της ανατροπής. Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσαν οι εργαζόμενοι για να υπερασπιστεί τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό θα κάνουν και οι 21 βουλευτές πανελλαδικά, μέσα και έξω από τη Βουλή. Με νέα ορμή για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης, για να συνενωθούν σε ένα πανελλαδικό κίνημα αμφισβήτησης και σύγκρουσης. Αλλά και με νέες απαιτήσεις μπροστά στις μάχες του επόμενου διαστήματος, ανάμεσά τους και αυτήν των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Αυτή τη μάχη θα δώσουμε με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη. Για να πυκνώσουν τα λαϊκά στηρίγματα σε περισσότερους δήμους και Περιφέρειες. Για να ακούγεται η φωνή του λαού παντού. Για να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών και των εδρών της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος αρχικά έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησης Ντηνιακού, αναδεικνύοντας τον ξεκάθαρα αντιλαϊκό χαρακτήρα της, φέρνοντας παραδείγματα από τη στάση του σε ζητήματα που είχαν να κάνουν με τους εργαζομένους, με το ξεπούλημα υπηρεσιών του δήμου και άλλα.

Επίσης στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε η «Λαϊκή Συσπείρωση» ώστε να μπλοκάρει αυτές της πολιτικές, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με μαζικούς φορείς, σωματεία και συλλόγους της πόλης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των πρώτων 60 υποψηφίων που θα απαρτίσουν το νέο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για αγωνιστές, μέλη, φίλους και συνεργαζόμενους με το ΚΚΕ, μέλη σωματείων και φορέων της περιοχής, αθλητικών σωματείων με τους οποίους συναντηθήκαμε σε μικρούς και μεγάλους αγώνες το προηγούμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: