Θ. Τουλγαρίδης: Αυτοί που με τους νόμους τους θεωρούν τους εργαζόμενους αναλώσιμους, υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για την παραμονή στην εργασία τους

“Δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους, ενώ η μόνη πραγματική στόχευσή τους είναι το πώς θα πλήξουν, καιροσκοπώντας, το κύρος της δημοτικής αρχής, το πώς θα βάλουν εμπόδια στο φιλολαϊκό έργο της!”

Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ Θόδωρου Τουλγαρίδη: 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, συζητήθηκε το θέμα των νέων συμβάσεων σε εργαζομένους, εξωτερικούς συνεργάτες με μπλοκάκι. Μία διαδικασία, που γίνεται κάθε χρόνο με τη λήξη των προηγούμενων συμβάσεων. 

Αυτό βέβαια γίνεται γιατί οι νόμοι, που ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα κόμματα που κυβέρνησαν, απαγορεύουν την μονιμοποίησή τους. 

Την εισήγηση για νέα σύμβαση, που έγινε από την υπηρεσία,  για έναν από αυτούς, οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν την ψήφισαν! Ουσιαστικά δεν ψήφισαν την επαναπρόσληψή του. Έδειξαν λοιπόν τι θα κάνουν και για τις υπόλοιπες συμβάσεις, που θα είναι σύμφωνες με τους νόμους, που τα κόμματά τους έχουν ψηφίσει και πρόκειται να έρθουν προς ψήφιση στο ΔΣ. Εκτός αν διαφοροποιούν τη στάση τους ανάλογα με τον εργαζόμενο. Αυτό είναι το μέγεθος της υποκρισίας τους και της κάλπικής φιλεργατικότητάς τους! 

Δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους, ενώ η μόνη πραγματική στόχευσή τους είναι το πώς θα πλήξουν, καιροσκοπώντας, το κύρος της δημοτικής αρχής, το πώς θα βάλουν εμπόδια στο φιλολαϊκό έργο της! 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: