«Συνεχίστε, είμαστε δίπλα σας!» – Στηρίζουμε οικονομικά το «Σπίτι του Αγωνιστή»

Η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος είναι οφειλή των νεότερων γενιών, και κάθε αγωνιστή, κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού ανθρώπου σήμερα απέναντι στους αγωνιστές που πρόσφεραν στο λαό και τον τόπο. Στηρίζουμε, ενισχύουμε, συμβάλλουμε με κάθε τρόπο για να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» στις δύσκολες συνθήκες μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παίρνοντας υπόψη την έκτακτη ανάγκη για το «Σπίτι του Αγωνιστή», την προσπάθεια που κάνουν η διοίκηση, το προσωπικό, οι εθελοντές και τον σεβασμό και την αγάπη στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος, το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προσφέρει 510 ευρώ, που συγκέντρωσε από φορείς και συναγωνιστές, για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του. «Μαζί με τους συναγωνιστικούς μας χαιρετισμούς, στέλνουμε και τις ευχές μας για καλή ανάσταση. Και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα» αναφέρει το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Όπως αναφέρεται στο πόρταλ 902.γρ από 1.000 ευρώ προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Ιδρύματος για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθει με επάρκεια στις ανάγκες του.

Επίσης, 1.000 ευρώ προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» δέκα γιατροί δημόσιων νοσοκομείων, αναγνωρίζοντας όπως λένε το σημαντικό έργο του Ιδρύματος. «Σε μια περίοδο που αποκαλύπτεται η κρατική γύμνια σε Υγεία και Πρόνοια με την υποχρηματοδότηση όλων των δομών που μπορούν να ανακουφίσουν το λαό μας, η προσωπική μας συμβολή είναι μια ελάχιστη αναγνώριση στους αγωνιστές που φιλοξενούνται στο “Σπίτι του Αγωνιστή”. Οι άνθρωποι αυτοί, που ταύτισαν τη ζωή τους με την πάλη για ένα καλύτερο αύριο, δικαιούνται μια αξιοπρεπή διαβίωση, όπως αυτή που τους εξασφαλίζει το Ιδρυμα. Συνεχίστε, είμαστε δίπλα σας!», αναφέρουν.

Το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, προσφέρει κι αυτό στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 150 ευρώ, ενώ 200 ευρώ προσφέρει η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Κύριας και Επικουρικής Ασφάλισης Καλλιθέας και γύρω δήμων.

Θυμίζουμε ότι το «Σπίτι του Αγωνιστή» έχει απευθύνει έκκληση για οικονομική και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, στις συνθήκες της πανδημίας.

Λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 040/768014-73
(ΙΒΑΝ: GR4001100400000004076801473)

Λογαριασμός ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5023-048023-175
(ΙΒΑΝ: GR0901720230005023048023175)

Το «Σπίτι του Αγωνιστή» άρχισε να λειτουργεί το 2008, και μέχρι σήμερα πολλές δεκάδες ηλικιωμένοι αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ, του αντιφασιστικού, δημοκρατικού αγώνα του ελληνικού λαού, καθώς και των αγωνιστών του λαϊκού κινήματος γενικότερα, απ’ όλη τη χώρα, δέχτηκαν την αμέριστη φροντίδα του, έχοντας εξασφαλισμένη αξιοπρεπή διαμονή, υγιεινή και σωστή διατροφή, τακτική ιατρική παρακολούθηση, ψυχολογική στήριξη, με ψυχαγωγία και άλλες δραστηριότητες και εφόσον χρειαστεί μέριμνα για εισαγωγή σε ενδεδειγμένο νοσηλευτήριο.

Η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος είναι οφειλή των νεότερων γενιών, και κάθε αγωνιστή, κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού ανθρώπου σήμερα απέναντι στους αγωνιστές που πρόσφεραν στο λαό και τον τόπο.

Δείτε ακόμα:

Να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: