Να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες

Στηρίζουμε, ενισχύουμε, συμβάλλουμε με κάθε τρόπο (οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, είδη υγιεινής, κλπ.) για να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» στις δύσκολες συνθήκες μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Σπίτι του Αγωνιστή» με επιστολή του που απευθύνεται προς τους Αγωνιστές της ΕΑΜικης Αντίστασης, του ΔΣΕ, Εργατικά και Συνταξιουχικά Σωματεία και τους φίλους του καλεί να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, όπως οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, είδη υγιεινής, κλπ. για να σταθεί όρθιο το ίδρυμα στις δύσκολες συνθήκες μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αγαπητοί συναγωνιστές

Έχουμε διανύσει ήδη 45 ημέρες έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορονοϊού COVID-19.

Με τις προσπάθειες του ΔΣ, αλλά πρωτίστως των εργαζομένων έχει προστατευθεί η υγεία των φιλοξενουμένων παρότι η κρατική βοήθεια προς όλες τις Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων είναι υποτυπώδης. Φιλοδοξούμε και το επόμενο διάστημα με την ίδια επιτυχία να μείνει ο ιός έξω από «Σπίτι του Αγωνιστή», και να είμαστε όλοι υγιείς και μετά την πανδημία.

Η προσπάθεια αυτή όμως δε είναι χωρίς κόστος. Τα έξοδα για την προμήθεια όλων των αναγκαίων υλικών, αντισηπτικών, μασκών, γαντιών, απορρυπαντικών έχουν εκτοξευθεί λόγω των συνθηκών κερδοσκοπίας στην αγορά. Η άνοδος των τιμών σε όλα τα προϊόντα, ο παρατεταμένος χειμώνας έχει επιπτώσεις στα έξοδα θέρμανσης, το ίδρυμα δεν υπόκειται σε καμιά από τις ευεργετικές διατάξεις των επιχειρήσεων, αντίθετα έχει απώλειες εσόδων από τα ενοίκια που εισπράττει λόγω της μείωσης τους κατά 40% για τουλάχιστον 2 μήνες (Μάρτιος- Απρίλιος).

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος. Το ΔΣ έγκαιρα φρόντισε για να μην υποβαθμιστεί κατά κανένα τρόπο η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους αγωνιστές. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλούμε να συμβάλλετε με όλους τους τρόπους που μπορείτε, οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, είδη υγιεινής, κλπ. για να σταθεί όρθιο το «Σπίτι του Αγωνιστή» στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ.

του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

Λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ  040/768014-73

Λογαριασμός ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5023-048023-175

Το «Σπίτι του Αγωνιστή» άρχισε να λειτουργεί το 2008, και μέχρι σήμερα πολλές δεκάδες ηλικιωμένοι αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ, του αντιφασιστικού, δημοκρατικού αγώνα του ελληνικού λαού, καθώς και των αγωνιστών του λαϊκού κινήματος γενικότερα, απ’ όλη τη χώρα, δέχτηκαν την αμέριστη φροντίδα του, έχοντας εξασφαλισμένη αξιοπρεπή διαμονή, υγιεινή και σωστή διατροφή, τακτική ιατρική παρακολούθηση, ψυχολογική στήριξη, με ψυχαγωγία και άλλες δραστηριότητες και εφόσον χρειαστεί μέριμνα για εισαγωγή σε ενδεδειγμένο νοσηλευτήριο.

Η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος είναι οφειλή των νεότερων γενιών, και κάθε αγωνιστή, κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού ανθρώπου σήμερα απέναντι στους αγωνιστές που πρόσφεραν στο λαό και τον τόπο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
2 Σχόλια

3 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: