Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας και Φούρνων: Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις την Πέμπτη 1/2 για την Παλαιστίνη και ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων

“Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Ικαρίας και κηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας (3 ώρες) την Πέμπτη 01/02 για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις στις πλατείες του Αγίου Κηρύκου, του Ευδήλου και των Ραχών.”

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Ικαρίας και κηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας (3 ώρες) την Πέμπτη 01/02 για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις στις πλατείες του Αγίου Κηρύκου, του Ευδήλου και των Ραχών.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας καλεί σε συγκεντρώσεις για να εκφραστεί η αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης που σφαγιάζεται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ με τις πλάτες ΗΠΑ-ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης! Καλεί μάλιστα όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές του νησιού να δώσουν μαζικό παρών και να υψώσουν τείχος απέναντι σε όσους εμπλέκουν τη χώρα μας ακόμα πιο βαθιά στον πόλεμο!

Πρέπει να προβληματίσει και να ξεσηκώσει τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε νέο και νέα, τον κάθε έναν που βιώνει δυσκολίες στην καθημερινότητά του με την ακρίβεια, νέους φόρους, αυταρχισμό, εξώσεις κλπ ότι την ίδια ώρα οι κυβερνήσεις διαχρονικά πληρώνουν χρυσά συμβόλαια πολεμικού εξοπλισμού σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ για να σκορπούν το θάνατο με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να δίνουν αβάντα σε κράτη δολοφόνους όπως το Ισραήλ που μέχρι τώρα έχει δολοφονήσει πάνω από 25 χιλιάδες Παλαιστινίους, με το 70% να είναι γυναίκες και παιδιά, έχει τραυματίσει πάνω από 60 χιλιάδες και εκτοπίσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση που  στέλνει φρεγάτα στο στόμα του λύκου για να στηρίξει τα σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Παλαιστίνης, απαντάει με καταστολή και αυταρχισμό στον δίκαιο αγώνα μαθητών και φοιτητών ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων που θα απαξιώσει πτυχία και θα φορτώσει νέα βάρη στις πλάτες των γονιών. Διαδηλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ενάντια στους σχεδιασμούς και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης.

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις την Πέμπτη στις 12μμ στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου, του Ευδήλου και των Ραχών.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας και Φούρνων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: