Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας: Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις για την Παλαιστίνη και την στήριξη του αγώνα των παιδιών μας ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων

Πέμπτη 1η  Φλεβάρη – 12 το μεσημ.  στις πλατείες Αγ. Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις για την Παλαιστίνη και την στήριξη του αγώνα των παιδιών μας ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Πέμπτη 1η  Φλεβάρη – 12 το μεσημ.  στις πλατείες Αγ. Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών

      Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας καλεί την Πέμπτη 1η Φλεβάρη και ώρα 12μμ σε συγκεντρώσεις για να εκφραστεί ξανά η αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης που σφαγιάζεται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, με συνεργούς ΗΠΑ-ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης! 

     Παράλληλα συνεχίζουμε την εναντίωσή μας στην πρόθεση της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών- μη κρατικών- πανεπιστημίων. Χαιρετίζουμε τον συνεχιζόμενο γενικό ξεσηκωμό των φοιτητών και μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων και των εργαζομένων σε όλη τη χώρα που με τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους απαιτούν: αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές.

Απαιτούμε:

Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία των Παλαιστινίων

Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ

Να γυρίσουν στη βάση τους τα πολεμικά πλοία και οι Έλληνες στρατευμένοι από την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό κόλπο. Καμία δουλειά δεν έχουν έξω από τα σύνορά μας.

Τα παιδιά μας τα θέλουμε φοιτητές-σπουδαστές. Όχι πελάτες! Να έχουν  αξία τα πτυχία και όχι να τα στέλνουν στου ΝΑΤΟ τα σφαγεία:

Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο. 

Όχι στην παράκαμψη και την αναθεώρηση του άρθρου 16! 

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλους και όλες! 

Ενιαίο πτυχίο με κατοχυρωμένα όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα! Κάτω τα χέρια από τα επαγγελματικά δικαιώματα που κατοχυρώνουν τα πτυχία των παιδιών μας. Μόνη προϋπόθεση το πτυχίο για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα!

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: