Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ικαρίας- Φούρνων: Ο αγώνας των εργατών της COSCO είναι και  δικός μας αγώνας!

Καταγγέλλουμε το εργοδοτικό έγκλημα…Ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία, συνδικάτα  και συλλόγους. Να μη χυθεί άλλο αίμα εργάτη για τα κέρδη των εργοδοτών!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ικαρίας- Φούρνων για το εργοδοτικό έγκλημα στην COSCO:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ικαρίας- Φούρνων εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου 40χρονου εργάτη Δημήτρη Δαγκλή που σκοτώθηκε ενώ δούλευε στην COSCO.

Καταγγέλλουμε το εργοδοτικό έγκλημα που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αφού οι εργαζόμενοι και το σωματείο των εργαζομένων στις προβλήτες της εταιρείας είχαν προειδοποιήσει γι’ αυτό.

Ενώνουμε τη φωνή μας με  σωματεία, συνδικάτα  και συλλόγους. Να μη χυθεί άλλο αίμα εργάτη για τα κέρδη των εργοδοτών!!  Ο νόμος Χατζηδάκη που νομιμοποιεί αυτήν την εργασιακή ζούγκλα, τις απλήρωτες υπερωρίες μέχρι θανάτου, χωρίς μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας των εργαζομένων, με ανύπαρκτους ελεγκτικούς μηχανισμούς πρέπει να μείνει στα χαρτιά για να μη θρηνήσουμε και άλλους εργάτες στο βωμό του κέρδους.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στις προβλήτες της COSCO βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να μη θρηνήσουν άλλους νεκρούς, η κυβέρνηση δίνει κάλυψη στους εργοδότες και τα δικαστήρια κρίνουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους!!

Ο αγώνας τους είναι δίκαιος!! Ο αγώνας τους είναι και  δικός μας αγώνας! Ενώνουμε τη φωνή μας στα δίκαια αιτήματά τους:

  • ΤΩΡΑ να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους για αυτό το νέο εργοδοτικό έγκλημα.
  • ΤΩΡΑ να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στις προβλήτες της COSCO και σε κάθε χώρο δουλειάς. 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: