«Στο τσεπάκι του Παχατουρίδη» η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου (!) για τη δημοτική παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που… έλειπε

Οι χυδαιότητες απέναντι σε αγωνιστές που συμπορεύονται με τη Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, τύπου «μεταγραφές αεροδρομίου με τη συνήθη συναλλαγή ταξίματος εδρών» είναι τουλάχιστον άθλιες και συκοφαντικές απέναντι σε αυτούς που παλεύουν διαχρονικά στην αντιλαϊκή πολιτική της διοίκησης Παχατουρίδη. 

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στα τοπικά ΜΜΕ, μία γεμάτη ψέματα ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Αριστερής Κίνησης Περιστερίου).

Αν αυτή η ανακοίνωση αφορούσε πολιτική κριτική στις θέσεις της παράταξής μας, θα ήταν καλοδεχούμενη, αλλά επειδή βρίθει ψεμάτων, μικρομεγαλισμού και πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, τύπου « Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου έχει μπει στο τσεπάκι της διοίκησης Παχατουρίδη…», «Σε κανένα κρίσιμο ζήτημα δεν έχει κοντράρει τη διοίκηση Παχατουρίδη, αντίθετα έχει συναινέσει με αυτήν…», οφείλουμε ορισμένες απαντήσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, μόνο την τελευταία τετραετία, ήταν εκεί ΜΑΖΙ με τα σωματεία και τους τοπικούς φορείς της περιοχής:

1.Στους αγώνες για την υπεράσπιση του Κέντρου Υγείας Αγίου Ιεροθέου. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

2.Στους αγώνες για να εμποδίσουμε την μετατροπή της πλατείας Εθνικής Αντίστασης σε πάρκινγκ. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!! (Μάλιστα στην 1η συνεδρίαση στις 12/2/2019 υπεψηφισε μαζί με τη διοίκηση Παχατουρίδη ενώ στις άλλες δύο συνεδριάσεις, 5/12/2019 και  19/12/2019 ξαναΕΛΕΙΠΕ).

3.Στους αγώνες των μαζικών φορέων για να ξεκουμπιστεί ο ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) και το γκαράζ από το κέντρο της πόλης. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

4.Στους αγώνες για να καταργηθεί η κάρτα εισόδου στο στάδιο της Χωράφας. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

5.Στους αγώνες για να εμποδιστούν οι απολύσεις των 14 βρεφονηπειοκόμων των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

6.Στον αγώνα ενάντια στη συστέγαση του 14ου Γυμνασίου-11ου ΓΕΛ με το ΕΝΕΕΓΥΛ. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

7.Στον αγώνα για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας από το Μπουρνάζι και την Κηπούπολη. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

8.Στην αποτροπή πλειστηριασμού σπιτιού  Περιστεριώτη, μόλις πρίν ένα μήνα,  το οποίο σώσαμε από τα κοράκια των funds. Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ΕΛΕΙΠΕ!!

Οι αγωνιστές του Περιστερίου, ξέρουν ποιος έκανε αντιπολίτευση στη διοίκηση Παχατουρίδη και ποιος ήταν μαζί τους στον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές αποφάσεις της. Ξέρουν και ποιος ΕΛΕΙΠΕ!

Η αντιλαϊκή συμμαχία ( ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) η οποία στηρίζει την διοίκηση Παχατουρίδη υπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αμετροέπειας και αυτοθαυμασμού. Οι ανάγκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, και ο δυσμενής συσχετισμός δυνάμεων απαιτούν συσπείρωση και κοινή δράση εργαζομένων, νέων, συνταξιούχων και φυσικά εκείνων των αριστερών αγωνιστών που διατηρούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σεμνότητας  και της ανιδιοτέλειας.

Σε όλους αυτούς εξακολουθεί ν’ απλώνει το χέρι η Λαϊκή Συσπείρωση για να εκφραστεί δυναμικά και στις εκλογές το Περιστέρι του καθημερινού μόχθου, των εργατικών αγώνων, των λαϊκών δικαιωμάτων, της νεολαίας, της ιστορικής μνήμης.

ΥΓ: Οι χυδαιότητες απέναντι σε αγωνιστές που συμπορεύονται με τη Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, τύπου «μεταγραφές αεροδρομίου με τη συνήθη συναλλαγή ταξίματος εδρών» είναι τουλάχιστον άθλιες και συκοφαντικές απέναντι σε αυτούς που παλεύουν διαχρονικά στην αντιλαϊκή πολιτική της διοίκησης Παχατουρίδη. Δεν  ξέρουμε αν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συνηθίζει τέτοιες πρακτικές με «κομπρεμί» και προσωρινές συμμαχίες πάντως καλό θα ήταν να μην κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: