Σωματεία – Φορείς Λήμνου: Όλοι και όλες σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στις κινητοποιήσεις για την Υγεία την Τετάρτη 29 Νοέμβρη

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ: 1.30 το μεσημέρι στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (από την πλευρά των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ)

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΛΜΕ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΠΑΚΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

                               ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ σε όλα τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ 

στις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για την Υγεία την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ  

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ: 1.30 το μεσημέρι στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (από την πλευρά των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ)

Συνεχίζουμε τον αγώνα, κλιμακώνουμε για 

Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους και όλες

Φτάνει πια με την εγκατάλειψη! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Απαιτούμε λύσεις τώρα!

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

  Ένα μήνα μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις στις 2/11 στα νησιά του Αιγαίου και στις 6/11 στην Αθήνα από 178 Εργατικά Κέντρα, ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, σωματεία και μαζικούς φορείς του Αιγαίου για την κατάσταση της υγείας στα νησιά μας, οι νησιώτες συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε σε κάθε νησί, τον αγώνα μας για υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους, απαιτώντας πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών! 

  Η συνειδητή απραγία της κυβέρνησης για να λύσει τα προβλήματά μας και οι απαντήσεις που (δεν) έδωσε ο υφυπουργός στην συνάντηση με τους εκπροσώπους φορέων των νησιών, δεν μας ικανοποιούν! Δεν υπήρχε καμία δέσμευση και οι απαντήσεις του έδειξαν πως για τις κυβερνήσεις η κάλυψη των αναγκών του λαού και η ανθρώπινη ζωή είναι κόστος και μόνο ό,τι έχει όφελος και κέρδος για τους επιχειρηματικούς ομίλους της υγείας γι’ αυτούς έχει αξία και πριμοδοτείται.

  Δεν πάει άλλο! Δεν ανεχόμαστε να θρηνούμε διαρκώς θύματα, να μην έχουμε τη δυνατότητα για πρόληψη, θεραπεία, περίθαλψη και υγεία δημόσια και δωρεάν. Να πρέπει να ξενιτευόμαστε και να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για υγεία, πανάκριβα εισιτήρια και λειψές συγκοινωνίες. Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και διεκδικούμε αυτά που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας! 

  Καλούμε ακόμη περισσότερα σωματεία, σύλλογοι και φορείς στη Λήμνο και σε όλα τα νησιά να πάρουν αποφάσεις και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την υγεία στις 29 Νοέμβρη με το κοινό πλαίσιο. 

Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) στις 29-30/11 και των υγειονομικών.

Δε συμβιβαζόμαστε! Ξέρουμε ότι ο λαός σώζει το λαό και παίρνουμε ξανά την κατάσταση στα χέρια μας. Συντονίζουμε τον αγώνα και την πάλη μας για να δοθούν λύσεις στα αιτήματα μας, που έχουν στην προμετωπίδα τους τη ζωή των ανθρώπων! Απαιτούμε λύσεις τώρα!

  • Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους, με πλήρη στελέχωση όλων των νοσοκομείων και των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. 
  • Γενναία κρατική χρηματοδότηση.
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: