“Σκάσε επιτέλους” – Ιερέας από την Καλαμάτα απαντά στο φασιστικό δηλητήριο του Αμβρόσιου

Ένας νεαρός ιερέας από την Καλαμάτα απαντά στο φασιστικό παραλήρημα του Αμβρόσιου και του λέει εμμέσως πλην σαφώς να το βουλώσει.

Καμιά φορά τα αυτονόητα είναι και τα πιο δύσκολα να ειπωθούν. Για αυτό επιλέγουμε να αναδείξουμε την απάντηση ενός νεαρού ιερέα από την Καλαμάτα, που φωτογραφίζει σαφώς τον Αμβρόσιο, απαντά στο κήρυγμα μίσους που εκτοξεύει σε κάθε ευκαιρία και του θυμίζει πως τα λόγια των παπάδων πρέπει να είναι “αμβροσία και νέκταρ” και “όχι χολή και ξίδι”, λέγοντας πως δε φταίνε σε τίποτα ο Χριστός κι η Εκκλησία για τη δική του κακία.

Παρά τις αρκετές επιμέρους -ή και γενικότερες- ενστάσεις μας, νομίζουμε πως έχει αξία να διαβάσει κανείς τη συγκεκριμένη σύντομη ανάρτηση του πατέρα Νεόφυτου απέναντι στο παραλήρημα του Αμβρόσιου για την κατάρα του θεού που έπεσε στη χώρα εξαιτίας του άθεου πρωθυπουργού της.

«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου. Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: