ΣΕΑΑΝ – “Ενιαίος” καλούν σε πλατιά σύσκεψη ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης στις 28 Φλεβάρη

Στο τέλος της σύσκεψης θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΣΕΑΑΝ.
Ο καλά οργανωμένος και συντονισμένος μαζικός αγώνας ο μόνος δρόμος!
Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Πετάν ανάπηρους με τις οικογένειές τους στον δρόμο γιατί τα σπίτια τους τα πήραν τα κοράκια των τραπεζών και των funds. 

Σε κίνδυνο η ζωή των χρονίως πασχόντων λόγω χρόνιας υποθεραπείας (υπομετάγγιση των παιδιών με μεσογειακή αναιμία) σαν αποτέλεσμα του σμπαραλιάσματος και της ιδιωτικοποίησης  του συστήματος υγείας. 

Εγκληματικό! Πάνω από χίλιοι μαθητές με αναπηρίες δεν έχουν πάει ακόμα σχολείο γιατί η κυβέρνηση και οι περιφέρειες δεν έχουν λύσει το θέμα της μεταφοράς. Για όλα τα παραπάνω έγιναν συναντήσεις της ΣΕΑΑΝ με εκπροσώπους της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και εκπροσώπους κομμάτων της Βουλής.

Παρασκευή 09/02/24 στις 18:30 στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, Βερανζέρου 1, 2ος, όροφος,  πλατιά σύσκεψη της γραμματείας της ΣΕΑΑΝ. Αποτιμούμε τις συναντήσεις, καθορίζουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα στηρίζουμε ολόπλευρα τις αποφάσεις δεκάδων ομοσπονδιών, εργατικών κέντρων, συνδικάτων και φορέων του εργατικού κινήματος για πανελλαδική πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση στις 28 Φλεβάρη, ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών. Δεσμευμένοι από το σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή». Όπως και κάθε άλλο έγκλημα δεν θα ξεχαστεί, γι’ αυτό πολεμάμε αιτίες και υπεύθυνους. Τέτοια εγκλήματα είναι οι επιπτώσεις στους χρόνιους πάσχοντες, τον λαό μας, από το σμπαράλιασμα του δημόσιου συστήματος υγείας του νέου ΕΣΥ της ιδιωτικοποίησης, της εμπορευματοποίησης των αναγκών μας. Ακόμα,  τα εγκλήματα στους τόπους δουλειάς και στο δομημένο περιβάλλον. Η απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί στην ειδική αγωγή με τα επικίνδυνα ειδικά σχολεία, το πρόβλημα της μεταφοράς, οι πλειστηριασμοί, η λαίλαπα της ακρίβειας, το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων. Η ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων που θα πετάξει ουσιαστικά έξω από την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε πτυχία χωρίς δικαιώματα τους ανάπηρους φοιτητές των λαϊκών οικογενειών. Είμαστε με τους αγρότες που βιώνουν την λεηλασία της νέας ΚΑΠ και την ανυπαρξία δημόσιων δομών υγείας, πρόνοιας και ειδικής αγωγής στην ύπαιθρο. Εκτεθειμένοι στην ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων γιατί απλά δεν είναι επιλέξιμα για την ΕΕ και τους επιχειρηματίες 

Καλούμε τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και των ΑΜΕΑ με έκτακτες γενικές συνελεύσεις, συνεδριάσεις Δ.Σ. να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις συστράτευσης με την ΣΕΑΑΝ, τον Ενιαίο, τους άλλους αγωνιστικούς φορείς για τα παραπάνω κρίσιμα προβλήματα. Κάθε αναμονή είναι καταστροφή.

Στο τέλος της σύσκεψης θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΣΕΑΑΝ.

Ο καλά οργανωμένος και συντονισμένος μαζικός αγώνας ο μόνος δρόμος!

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: