Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων: Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα συμμετέχει στην συγκέντρωση που καλεί η Δημοτική Αρχή της Πάτρας την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα συμμετέχει στην συγκέντρωση που καλεί η Δημοτική Αρχή της Πάτρας την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων), απαιτώντας να μην γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν προχωρήσει σε δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους και σχεδιάζουν και νέες.

Πρόκειται για προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, αφού με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, εδώ και λίγους μήνες ολοκληρώθηκε το έργο «απελευθέρωση της Ενέργειας», η οποία πλέον έχει γίνει χρηματιστηριακό προϊόν, συνέπεια του γεγονότος ότι είναι εμπόρευμα. Αυτή είναι η αίτια των ανατιμήσεων. Το παραμύθι ότι τάχα ο ανταγωνισμός θα έριχνε τις τιμές, έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το μάρμαρο της «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής προς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος, ο Σύνδεσμος μας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να  δώσουν αγωνιστικό  «παρών».     

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: