Συνεχίζει τα δωρεάν μαθήματά του το Λαϊκό Πανεπιστήμιο “Δημήτρης Γληνός”, του Συλλόγου Εργατικής και Λαϊκής Επιμόρφωσης στον Άγ. Δημήτριο

Με συνεχή μαθήματα (Λογοτεχνίας, Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Πολιτικής Οικονομίας κ.ά.) επιδιώκεται η καλλιέργεια, η όξυνση και η ωρίμανση της λογικής, κριτικής και διαλεκτικής σκέψης. Τα περισσότερα μαθήματα διδάσκονται δε με την επιστημονική μέθοδο του Διαλεκτικού και Ιστορικού Υλισμού, με εκλαϊκευμένο τρόπο, βέβαια.

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο ” Δημήτρης Γληνός “, του Συλλόγου Εργατικής και Λαϊκής Επιμόρφωσης, συνεχίζει στον Άγ. Δημήτριο Αττικής, τα δωρεάν μαθήματά του. Απαιτείται στήριξη για την επίτευξη των στόχων του, που αφορούν  ιδιαίτερα τη νεολαία, και ασφαλώς την εργατική τάξη και τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα, αφού με συνεχή μαθήματα (Λογοτεχνίας, Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Πολιτικής Οικονομίας κ.ά.) επιδιώκεται η καλλιέργεια, η όξυνση και η ωρίμανση της λογικής, κριτικής και διαλεκτικής σκέψης. Τα περισσότερα μαθήματα διδάσκονται δε με την επιστημονική μέθοδο του Διαλεκτικού και Ιστορικού Υλισμού, με εκλαϊκευμένο τρόπο, βέβαια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: