Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη συστέγαση 14ου Γυμνασίου-11ου Λυκείου και το ΕΝΕΕΓΥΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου έφεραν και τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μεγάλο πρόβλημα της συστέγασης του 14ου Γυμνασίου με το 11ο Λύκειο προκειμένου να στεγαστούν στον εναπομείναντα χώρο κάποια από τα παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Περιστερίου (ΕΝΕΕΓΥΛ)

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου έφεραν και τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μεγάλο πρόβλημα της συστέγασης του 14ου Γυμνασίου με το 11ο Λύκειο προκειμένου να στεγαστούν στον εναπομείναντα χώρο κάποια από τα παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Περιστερίου (ΕΝΕΕΓΥΛ).

Αναφέρθηκαν στο απαράδεκτο αυτό μέτρο που είναι συνέχεια των συγχωνεύσεων που πραγματοποιήθηκαν με απόφαση του απερχόμενου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πέρσι σε σχολεία του Δήμου Περιστερίου καθώς και στη νέα απόφαση διοίκησης Παχατουρίδη-Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δ. Μακρή, συνοδευόμενη για τη συστέγαση των δύο όμορων σχολείων και τη μετεγκατάσταση του ενός στο δεύτερο, προκειμένου το κτήριο που θα ελευθερωθεί να στεγάσει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Περιστερίου.

Η Λαϊκής Συσπείρωση Περιστερίου έχει αναδείξει εδώ και χρόνια το κτιριακό πρόβλημα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Περιστερίου και μάλιστα έκανε συγκεκριμένη πρόταση για μεταφορά του στο κτήριο του πρώην 18ου Γυμνασίου ή στο κτίριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Τόνισαν πως ιστορία έχει δείξει ότι η συστέγαση θα οδηγήσει σε περαιτέρω συρρίκνωση και υποβάθμιση της εκπαίδευσης και των σχολείων μετά την κερκόπορτα που άνοιξαν οι περσινές συγχωνεύσεις. Η Διοίκηση Παχατουρίδη αποφάσισε τη συστέγαση-συγχώνευση με ψήφους μόνο της παράταξης της παρά τις καθολικές αντιδράσεις εκπροσώπων των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που παρενέβηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και δήλωσαν την κάθετη διαφωνία τους.

 
Ακούστε τις παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου

Φίλιππος Φλουσκούνης για τη συστέγαση 14ου Γυμνασίου 11ου Λυκείου:

Στέλιος Μπούσουλας για τη συστέγαση 14ου Γυμνασίου 11ου Λυκείου: 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: