Ικαρία – Κινητοποίηση ενάντια στις εξετάσεις PISA (ΦΩΤΟ)

Γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  και του 1ου Δημ. Σχολ. , από την  Ένωση Γονέων Ικαρίας αλλά και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Πολυκάρπου και την  Ένωση  Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων και συγκεντρώθηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών ενάντια στις εξετάσεις PISA. 

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  και του 1ου Δημ. Σχολ. , από την  Ένωση Γονέων Ικαρίας  αλλά και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Πολυκάρπου και την  Ένωση  Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων και συγκεντρώθηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών  ενάντια στις εξετάσεις PISA. 

    Οι εξετάσεις δεν πραγματοποιήθηκαν καθώς μαθητές (με απόφαση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου) και εκπαιδευτικοί απείχαν από τη διαδικασία. 

    Ο Σύλλογος  Γονέων του2ου Δημ. Σχ. Ραχών ανάρτησε πανό με συνθήματα κατά των εξετάσεων PISA και της αξιολόγησης. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε μοίρασε ενημερωτικό σημείωμα με το  οποίο εξηγούσε γιατί οι εκπαιδευτικοί είμαστε ενάντια των εξετάσεων αυτών και της αξιολόγησης. 

    Ενώνουμε τις φωνές μας και ακυρώνουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για την κατηγοριοποίηση των σχολείων

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: