«Ο Δήμος Πατρέων να μείνει στα χέρια του λαού!» – Ειδική έκδοση της Δημοτικής Αρχής Πάτρας για το σύνολο του έργου της

«Σ’ αυτόν τον δρόμο που ανοίξαμε τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε να βαδίζουμε -Συνεχίζουμε τον αγώνα για να παίρνει ο πατραϊκός λαός ανάσες αισιοδοξίας και ελπίδας»

Ειδική, 20σέλιδη έκδοση για το σύνολο του έργου της προς όφελος των λαϊκών αναγκών κυκλοφορεί, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, η Δημοτική Αρχή Πάτρας.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις θέσεις της και τους στόχους της για το επόμενο διάστημα, την παρέμβασή της για κάθε ζήτημα που απασχολεί τους δημότες της Πάτρας, την κοινωνική πολιτική, τη δράση για τη στήριξη εργαζομένων, ανέργων, επαγγελματιών, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων της πόλης, το πολυπλόκαμο δίκτυο προστασίας που έχει δημιουργηθεί, η παρέμβαση στους  τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Επίσης, παρουσιάζεται το πρωτοφανές έργο που έχει πραγματοποιηθεί σε όλους τους τομείς για να αλλάξει προς το καλύτερο η φυσιογνωμία της πόλης, με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους του δήμου. Έτσι, υπάρχει αναλυτική καταγραφή έργων που ολοκληρώθηκαν, που είναι σε εξέλιξη, όσων σχεδιάζονται και όσων είναι αντικείμενο διεκδίκηση.

«Σ’ αυτόν τον δρόμο που ανοίξαμε τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε να βαδίζουμε – Ο Δήμος Πατρέων να μείνει στα χέρια του λαού!», τονίζει η Δημοτική Αρχή.

Διαβάστε online το εικοσασέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο:
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: