Ο Αμβρόσιος έβγαλε το ψεκαστήρι: “Αυτό είναι το φάρμακο για τον κορονοϊό”!

Το περιβόητο “μας ψεκάζουν” περνάει σε άλλο επίπεδο. Όσο για τους επίσημους πολιτικούς που προσβλήθηκαν, λούζονται τους καρπούς της δικής τους πολιτικής, όσο αρνούνται να προχωρήσουν τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους.

Και κράτος εν κράτει είναι, και το φάρμακο για τον κορονοϊό βρήκε… Έχει πρόγραμμα!

Ο λόγος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αμβρόσιο, που έκανε επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στο Ριόλο Αχαΐας και άρχισε το δικό του κήρυγμα, που περιλάμβανε και μια… “ιατρική αποκάλυψη”, με όπλο τον πνευματικό σκοταδισμό και ένα ψεκαστήρι.

Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό!

Η φράση “μας ψεκάζουν” πάει σε άλλο επίπεδο. Κανείς δεν έχει ανάγκη την ιατρική και την επιστήμη, όταν έχει πίστη στα ματζούνια και τα ψεκαστήρια του Αμβρόσιου…

Η μυρωδιά του Μεσαίωνα ήταν τόσο έντονη, που έκανε ακόμα και τους εκπροσώπους της Πολιτείας -που στη χώρα μας υπάγεται άτυπα στην Εκκλησία- να δυσανασχετήσουν! Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χ. Μπονάνος, έφυγε από την εκκλησία φωνάζοντας “ντροπή”, ενώ λίγο αργότερα έκανε λόγο για “Μεσαίωνα” και “προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης”.

Οι υπεύθυνοι της Πολιτείας λούζονται τους καρπούς της δικής τους πολιτικής απέναντι στην Εκκλησία -ιδίως στο διάστημα της πανδημίας. Αλλά αν περιμένει κανείς πως θα αλλάξουν στάση στο κρίσιμο ζήτημα του διαχωρισμού της Εκκλησίας από το κράτος, τρέφει αυταπάτες και θα απογοητευτεί…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: