Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Έσφαξε την πρώην γυναίκα του μετά από άγριο καβγά

Ο 54χρονος δράστης μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του, μητέρα τεσσάρων παιδιών, την άφησε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Μια 48χρονη γυναίκα, μητέρα νέων παιδιών, είναι το νέο θύμα που έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια αλυσίδα με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας. Δράστης ο 54χρονος πρώην σύζυγός της, που της έφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, μετά από καβγά που είχανε, στην περιοχή Περιστερά, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η γυναικοκτονία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι -που είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά- είχε χωρίσει, αλλά εξακολουθούσε να έχει έντονους καβγάδες. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι και διέμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, όπου πήγε να την βρει ο πρώην σύζυγός της, με σκοπό να συζητήσουν…

Ο δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και την άφησε νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Απομακρύνθηκε από το σημείο του εγκλήματος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και διαπραγματεύεται την παράδοσή του, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: