Να συνεχίσει η Πετρούπολη με αγωνιστική αρχή στο τιμόνι της

Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής το δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο στα εμπορικά μαγαζιά της Πετρούπολης, καθώς και στη Δραματική Σχολή του δήμου.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Πετρούπολης με επικεφαλής τον δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο, περιόδευσε στα εμπορικά μαγαζιά της Πετρούπολης, καθώς και στη Δραματική Σχολή του δήμου. Μαζί ήταν και η γνωστή δημοσιογράφος, Σεμίνα Διγενή.

Το κλίμα ήταν ευδιάθετο και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο κόσμος έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση, στις 20:00, στη στρογγυλή πλατεία της Πετρούπολης.

Παράλληλα, μοιραζόταν και η επιστολή του δημάρχου, που καλούσε τον λαό της Πετρούπολης να συμπαραταχθεί μαζί του για «να συνεχίσει η Πετρούπολη να είναι η πόλη του λαού και της νεολαίας, της άθλησης και του πολιτισμού».

Στην Δραματική Σχολή, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο και τη Σεμίνα για την αλληλεπίδραση της τέχνης με την κοινωνική πραγματικότητα και όσα διαδραματίζονται γύρω μας, καθώς και για την παράσταση «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, μία παράσταση από τον Δήμο Πετρούπολης σε συνεργασία με τη Δραματική Σχολή Πέτρας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιούλη, στο Θέατρο Πέτρας, στις 21.15. Είσοδος ελεύθερη.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της σχολής, Μίλτος Δημουλής, τόνισε τη συμβολή της δημοτικής αρχής στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της σχολής, ενώ και οι ίδιοι οι σπουδαστές παραδέχτηκαν την καλή δουλειά που γίνεται, υποσχόμενοι να τη «διαφυλάξουν σαν τα μάτια τους».

Η Σεμίνα Διγενή υποσχέθηκε από τη μεριά της να κάνει ότι μπορεί για τη στήριξη της σχολής και την περαιτέρω ανάπτυξή της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τις υποδομές και τους χώρους της Δραματικής.

Στο τέλος, όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν και ευχήθηκαν στη Λαϊκή Συσπείρωση καλή επιτυχία!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: