Να μην επιτρέψουμε να γίνει η κατάσχεση! – Κινητοποιήσεις του ΕΚ Λέσβου ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης λαϊκής κατοικίας

Την Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019 είναι προγραμματισμένος στη Μυτιλήνη ο πλειστηριασμός, η κατάσχεση πρώτης κατοικίας του Γ. Π. από τη Χίο, από την Τράπεζα της Alpha Bank, η οποία με μια αβάσταχτη συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Σε κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λέσβου καθώς την Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2019 είναι προγραμματισμένος στη Μυτιλήνη ο πλειστηριασμός, η κατάσχεση πρώτης κατοικίας του Γ. Π. από τη Χίο, από την Τράπεζα της Alpha Bank, η οποία με μια αβάσταχτη συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Συγκεκριμένα, το Εργατικό Κέντρο καλεί την Πέμπτη 31 Οκτώβρη σε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα Μυτιλήνης της Alpha Bank στις 11 το πρωί και την Πέμπτη 7 Νοέμβρη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Σαπφούς στις 9 το πρωί.

«Μόνος δρόμος των εργαζομένων, των αγροτών, των εμπόρων, των επαγγελματοβιοτεχνών, των λαϊκών οικογενειών είναι ο αγώνας ενάντια στην αρπαγή των σπιτιών μας από τα μεγαλοαρπακτικά, τους τραπεζίτες!

Να μην επιτρέψουμε να γίνει η κατάσχεση!

Η εμπειρία έχει δείξει ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε, μπορούμε να βάλουμε φρένο στις ορέξεις τους, στους πλειστηριασμούς.

Αν δεν τους σταματήσουμε, αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν!

Θα συνεχίζουν να εποφθαλμιούν τις λαϊκές κατοικίες, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τις βάλουν στο χέρι τους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους φορείς της Λέσβου να υψώσουν φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας του Γ.Π., να συμπαρασταθούν με αποφάσεις και με τη συμμετοχή τους.

Όλοι και όλες 

Πέμπτη 31 Οκτώβρη στη συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα Μυτιλήνης της Alpha Bank στις 11 το πρωί και την Πέμπτη 7 Νοέμβρη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Σαπφούς στις 9 το πρωί».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: