Να αποσυρθούν οι καταγγελίες σε βάρος του διανομέα στη Χαλκίδα και να του επιστραφεί το δίπλωμα

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής καταγγέλλει την αδικαιολόγητα βίαιη στάση των λιμενικών αρχών Χαλκίδας σε βάρος διανομέα

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την αδικαιολόγητα βίαιη στάση των λιμενικών αρχών Χαλκίδας σε βάρος συναδέλφου διανομέα. Ο συνάδελφος διέπραξε το «έγκλημα» να περάσει από τον παραλιακό δρόμο της Χαλκίδας και λιμενικοί να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν με βίαιο τρόπο, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Παράλληλα, συνάδελφός του πήγε να τον υπερασπιστεί και βρέθηκε και αυτός στο κρατητήριο!

Πάει πολύ να κυνηγάν μεροκαματιάρηδες οι δυνάμεις καταστολής και μάλιστα να τους ξυλοκοπάνε. Φανερώνεται ποια είναι η αποστολή αυτών των μηχανισμών. Την ίδια ώρα το Λιμενικό Σώμα είναι αυτό που κάνει πλάτες στους εφοπλιστές λειτουργώντας ως μηχανισμός καταστολής κάθε φορά που οι λιμενεργάτες διεκδικούν και αγωνίζονται.

Απαιτούμε να αποσυρθούν οι καταγγελίες σε βάρος του συναδέλφου και να του επιστραφεί το δίπλωμα. Καλούμε  όποιος συνάδελφος έχει έρθει αντιμέτωπος με παρόμοια συμπεριφορά από κρατικούς μηχανισμούς να το καταγγείλει άμεσα στο Συνδικάτο.

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: