Μήνυμα της Ηριάννας Β.Λ. από τη φυλακή: Ο κόσμος μου δίνει δύναμη «ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου»

Μήνυμα της Ηριάννας Β.Λ., από τις φυλακές της Θήβας όπου επέστρεψε κρατούμενη, μετά την απορριπτική απόφαση στο αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

Μήνυμα της Ηριάννας Β.Λ., από τις φυλακές της Θήβας όπου επέστρεψε κρατούμενη, μετά την απορριπτική απόφαση στο αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της, αναρτήθηκε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook και από την οποία δημοσιοποιείται κάθε εξέλιξη που αφορά στην υπόθεσή της:

Μήνυμα της Ηριάννας Β.Λ. από τη φυλακή: Ο κόσμος μου δίνει δύναμη «ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου»

«Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που “στηρίχτηκε” σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.

Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.

Ηριάννα Β.Λ.»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: