Η αστική δικαιοσύνη δείχνει τα δόντια της – Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή

Ο εισαγγελέας Προβατάρης εισηγήθηκε να απορριφθεί (και η εισήγησή του εισακούστηκε) η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή, γιατί υπάρχει κίνδυνος τέλεσης νέων εγκλημάτων – λες κι αποδείχτηκε ποτέ ότι έκαναν και «παλιά». Πάλι καλά που δεν εισηγήθηκε να μετατραπεί η ποινή τους σε ισόβια, για τον ίδιο λόγο.

Η αστική δικαιοσύνη ξανακτυπά και δείχνει τα δόντια της ή μάλλον τους χαυλιόδοντές της, για να ταιριάζει με τον παχυδερμισμό κάποιων σοφών δικαστών.

Η αστική δικαιοσύνη δείχνει τα δόντια της – Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή

Όπως του εισαγγελέα Προβατάρη που εισηγήθηκε να απορριφθεί (και η εισήγησή του εισακούστηκε) η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή, γιατί υπάρχει κίνδυνος τέλεσης νέων εγκλημάτων – λες κι αποδείχτηκε ποτέ ότι έκαναν  και «παλιά». Πάλι καλά που δεν εισηγήθηκε να μετατραπεί η ποινή τους σε ισόβια, για τον ίδιο λόγο.

Πρόκειται για τον ίδιο εισαγγελέα που αποφάνθηκε πως δεν συντρέχει λόγος αποφυλάκισης, γιατί η Ηριάννα μπορεί να συνεχίσει από εκεί το διδακτορικό της και  ο Περικλής είναι έγκλειστος σε ένα μέρος (φυλακή) όπου δεν καπνίζουν και υπάρχει ιατρική παρακολούθηση! Πώς δεν είπε δηλ. ότι η φυλακή θα τους ωφελήσει αντί να τους βλάψει και θα τους στρώσει χαρακτήρα…

Σημειωτέον πως ο ίδιος εισαγγελέας είχε εισηγηθεί να αφεθούν ελεύθερα τα φασισταριά της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Προφανώς αυτοί ήταν φιλήσυχοι νομοταγείς πολίτες που δε σύχναζαν με αναρχικούς και έτσι δεν υπήρχε φόβος να διαπράξουν εγκλήματα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι άμοιρη των ευθυνών, ούτε μπορεί να νίπτει τας χείρας της στην κολυμβήθρα της «τυφλής, ανεξάρτητης δικαιοσύνης».

Ο τρομονόμος, το φακέλωμα, η χρήση γενετικού υλικού –κατά το δοκούν και συμφέρον για το αστικό κράτος, χωρίς να τηρεί καν τους κανόνες που θέσπισε–  η στοχοποίηση αθώων και βασικά η καταστροφή της ζωής δυο παιδιών για τα φρονήματα και τις συναναστροφές τους φέρουν (και) τη δική της υπογραφή και πολιτική νομιμοποίηση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: