Λιάνα Κανέλλη από τον “Ευαγγελισμό”: «Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που θεωρεί ότι η Υγεία δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα» (ΦΩΤΟ)

“Όσο πιο δυνατό το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατοί οι υγειονομικοί για να μπουν εμπόδια”

Συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Μιλώντας σε εργαζόμενους του νοσοκομείου, η Λ. Κανέλλη υπογράμμισε την ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ την Κυριακή.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στην επιχειρηματική λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων και στις περικοπές των κρατικών δαπανών με τη συνενοχή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησαν στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση. «Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, κάθε εργαζόμενος που δουλεύει σε νοσοκομείο και βλέπει με τα μάτια του ποια είναι η κατάσταση, να πάει με κριτήριο ψήφου την ίδια του την πείρα. Να σκεφτεί ποιοι έφεραν τα νοσοκομεία σε αυτή την κατάσταση και τι ετοιμάζονται να κάνουν μετά τις εκλογές. Να σκεφτούν ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που θεωρεί ότι η Υγεία δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, δεν μπορεί να αξιοποιείται για τον πλουτισμό κάποιων και να μπαίνει σε λογιστικούς υπολογισμούς κόστους και περικοπών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Λ. Κανέλλη υπογράμμισε ότι απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που θα συνεχιστεί με τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ και θα στηριχθεί από την κάλπικη αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο το ΚΚΕ θα ορθώσει ανάστημα. Κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δείξουν εμπιστοσύνη στα κόμματα που εμφανίζονται προεκλογικά, δέχονται όλη τη στήριξη και την προβολή για να κάνουν τη βρόμικη δουλειά και μετά εξαφανίζονται.

Το ΚΚΕ, τόνισε η Λ. Κανέλλη, θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του δόθηκε και θα του δώσει πάλι ο λαός, για να συμβάλει και μέσα στη Βουλή και στους δρόμους του αγώνα για την οργάνωση της πάλης. Όσο πιο δυνατό το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατοί οι υγειονομικοί για να μπουν εμπόδια, επισήμανε χαρακτηριστικά.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: