Λιάνα Κανέλλη: Αύξηση του προϋπολογισμού και απαλοιφή του κέρδους για να βελτιωθεί η ζωή των ΑμεΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πληγή της χώρας» χαρακτήρισε τα κενά και τις ελλείψεις πολλών χρόνων σε ότι σχετίζεται με την βοήθεια, την αποκατάσταση, την εκπαίδευση και την εργασία των ΑμεΑ, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην αρμόδια Υποεπιτροπή της Βουλής.

«Πληγή της χώρας» χαρακτήρισε τα κενά και τις ελλείψεις πολλών χρόνων σε ότι σχετίζεται με την βοήθεια, την αποκατάσταση, την εκπαίδευση και την εργασία των ΑμεΑ, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην αρμόδια Υποεπιτροπή της Βουλής (Τρίτη 14/02/2023).

Η Λ. Κανέλλη τόνισε τις τιτάνιες προσπάθειες που κάνει εδώ και χρόνια το ταξικό αναπηρικό κίνημα, χωρίς τη βοήθεια όμως της πολιτείας.

Ενδεικτικά ανέφερε την κατάσταση στο κέντρο επαγγελματικής αποκατάστασης στο Γαλάτσι, όπου διεξάγεται τηλε-κατάρτιση χωρίς λάπτοπ και δωρεάν ίντερνετ. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες, μένουν ανασφάλιστοι τους τρεις μήνες του καλοκαιριού που σταματούν τα μαθήματα!

Η Λ. Κανέλλη στηλίτευσε τη μετακύλιση της αποκατάστασης των ΑμεΑ σε ιδιωτικά χέρια, σημειώνοντας πως πρέπει να αυξηθεί ο κρατικός προϋπολογισμός για τις ανάγκες των ΑμεΑ και να απαλειφθεί ο παράγοντας του κέρδους.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: