Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Νέες αναθέσεις έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ και από τη νέα περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, όπως έκανε και η προηγούμενη

Συνεχίζει ακάθεκτη και η νέα περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ25-Οικολόγοι), αξιοποιώντας το αντιλαϊκό νομικό πλαίσιο όλων των κυβερνήσεων (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), τις αναθέσεις έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως έκανε και η προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού (Ν.Δ)…

Συνεχίζει ακάθεκτη και η νέα περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ25-Οικολόγοι), αξιοποιώντας το αντιλαϊκό νομικό πλαίσιο όλων των κυβερνήσεων (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), τις αναθέσεις έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως έκανε και η προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού (Ν.Δ), είτε απευθείας, είτε με διαπραγμάτευση με περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων.  

Αυτό προκύπτει από τις εισηγήσεις που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής της Δευτέρας 19/2/2024 και αφορούν έργα σε Λάρισα και Μαγνησία.

Μια ακόμα απόδειξη ότι και η νέα περιφερειακή αρχή, εφαρμόζει την ίδια πολιτική σε γενικές γραμμές με την προηγούμενη. 

Μια πολιτική που αποδέχεται την υποστελέχωση σε επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και των ελλείψεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό της περιφέρειας, των δήμων και των υπουργείων, την πολιτική που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα και παραδίδει στους εργολάβους όλα σχεδόν τα έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία βγαίνουν απο την φοροληστεία των εργατικών και λαϊκών οικογενειών.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: