Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: Στον ίδιο δρόμο της φορομπηχτικής  πολιτικής επιμένει και η νέα δημοτική αρχή Μαλαφή

Πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν οι δηλώσεις του νέου δημάρχου στα προεκλογικά πάνελς, ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη, κατόπιν και της πίεσης που άσκησε η Λαϊκή Συσπείρωση επί του θέματος.

Στον ίδιο δρόμο της φορομπηχτικής  πολιτικής επιμένει και η νέα δημοτική αρχή Μαλαφή σε συνεννόηση με την απερχόμενη, ταυτισμένες πλήρως με την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ της ακρίβειας και της ανταποδοτικότητας.

Πολύ γρήγορα ξεχάστηκαν οι δηλώσεις του νέου δημάρχου στα προεκλογικά πάνελς , ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη , κατόπιν και της πίεσης που άσκησε η Λαϊκή Συσπείρωση επί του θέματος.

Ακριβώς μόλις εξελέγη, ξέχασε την μείωση και μίλησε για «καμία αύξηση τον πρώτο χρόνο», στο πλαίσιο του γνωστού σε όλους μας «ρεαλισμού» και του «δε βγαίνει αλλιώς ο δήμος».

Έτσι, μετά το άγριο κυνηγητό των δημοτών μας για παρελθόντα χρέη που συνεχίζεται με δεσμεύσεις ΦΠΑ και κατασχέσεις χρημάτων από τους λογαριασμούς, ενώ μεγαλοοφειλέτες μένουν διαχρονικά στο απυρόβλητο, μετά τις αυξήσεις του νερού στη  ΔΕΥΑΧ  και τις αυξήσεις της ΔΙΑΝΟΧ, ήρθε και η ώρα των ανταποδοτικών τελών που παραμένουν τα ίδια , την ώρα που η  πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ έχει τσακίσει τα λαϊκά νοικοκυριά με την ακρίβεια να καλπάζει και να εξανεμίζει τα εισοδήματα των δημοτών μας.

Τα μεγάλα  λόγια, λοιπόν και του νέου δημάρχου ,αποδείχτηκαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν μας εκπλήσσει αυτό , τα είχαμε πει προεκλογικά τα λέμε εδώ και χρόνια, αλλά  δυστυχώς το κριτήριο ψήφου διαστρεβλώνεται στη βάση συγγενών, φίλων και μικροσυμφερόντων, αντί να πρυτανεύει το  κριτήριο της ζωής μας και των αναγκών μας.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση όλα αυτά τα χρόνια , ανεξαρτήτως δημοτικής αρχής που χαρατσώνει, αγωνιζόμαστε  να γίνουν γενναίες μειώσεις για τους δημότες μας, ώστε  να μπορέσουν να ανασάνουν από τα ανταποδοτικά τέλη που είναι ληστρικά, αποτελούν διπλή φορολογία γι αυτό και παλεύουμε για  την κατάργησή τους.

Αυτές τις μειώσεις που μένουν μόνο υποσχέσεις θα προτείνουμε στο δημοτικό συμβούλιο και εμπεριέχονται στο πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει.

(https://lschios.blogspot.com/search?updated-max=2023-09-29T12:50:00%2B03:00&max-results=8&start=40&by-date=false)

Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: