Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιός!

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, που η Ιωάννα Κολοβού ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιό της στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, καταγγέλλουν το κρεσέντο καταστολής με εντολή της κυβέρνησης

Την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, στου Ζωγράφου και τη συνέλαβαν μαζί τον γιο της, που είναι άτομο με αναπηρία και χτυπήσαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης για να μην ξεσπιτωθεί μια φτωχή οικογένεια. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες  λες και είναι καμία εγκληματίας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 5 Φλεβάρη, από το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, που η Ιωάννα Κολοβού ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιό της στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, καταγγέλλουν το κρεσέντο καταστολής με εντολή της κυβέρνησης, που πατάει στο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς και το οποίο έχει διαμορφωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια με συμμετοχή όλων των κυβερνήσεων.

Δηλώνουν όπως και πλήθος κόσμου την απόφασή τους να υπερασπιστούν την πρώτη κατοικία της Ιωάννας Κολοβού και κάθε φτωχού ανθρώπου.

Τέλος απαιτούν την απόσυρση όλων των  κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στην Ιωάννα Κολοβού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: