Κυνισμός, χυδαιότητα και πολιτική χοντροπετσιά…

«Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας, άμα τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική Επιτροπή για τα Τέμπη;».

Προκλητική για τα θύματα και τις οικογένειες του εγκλήματος των Τεμπών ήταν η στάση του υπουργού Εργασίας της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνέντευξη που έδωσε στον Real FM.

Ερωτώμενος για την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την τραγωδία των Τεμπών, είπε χαρακτηριστικά:

«Αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψουν την αναλγησία, την χυδαιότητα και την κυνικότητα του Αδ. Γεωργιάδη και της κυβέρνησης που εκπροσωπεί…

Δυστυχώς όμως για τον Γεωργιάδη, το ΚΚΕ είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι θα γίνει πράξη το σύνθημα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και των συγγενών των θυμάτων: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί!».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: