Ξέρουμε καλά πως η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο!

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ανταποδίδουν την αλληλεγγύη και λένε με τον δικό τους τρόπο πως “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό”

Η κυβέρνηση αρνήθηκε να βοηθήσει οικονομικά τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στο εξωτερικό, γιατί θεωρούσε αμφίβολη την αποτελεσματικότητά της. Η στήριξη του κόσμου επέτρεψε στο μικρό παιδί να δώσει τη δική του μάχη και να βγει νικητής. Και αυτό οι δικοί του άνθρωποι δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ και το αποδεικνύουν στην πράξη, πχ με το μήνυμα που έδωσαν το 15αύγουστο.

Σε αυτό δίνουν μήνυμα συμπαράστασης στους πυρόπληκτους και τονίζουν πως η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο. Λένε δηλαδή στην ουσία, με άλλη διατύπωση, αυτό που φάνηκε από τις πυρκαγιές: μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό…

Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: