Κ. Πελετίδης: Στόχος η προστασία της υγείας και η συνέχιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών

“Μετά την απόφαση που λάβαμε για μη πραγματοποίηση του Καρναβαλιού, οι λαϊκές αγορές ήταν οι πιο επικίνδυνοι για την μετάδοση του κορωνοϊού χώροι, εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης κόσμου σ’ αυτές…Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, γιατί οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στο τελικό αποτέλεσμα, που είναι η προστασίας της υγείας και η συνέχιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών.”

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσα και τον Διευθυντή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, Βασίλη Τσιγάρα, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, Μ. Σάββατο 18 Απρίλη, λαϊκές αγορές της Πάτρας. 

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με δημότες, παραγωγούς και γενικά τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των λαϊκών αγορών, ελέγχοντας παράλληλα και τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει ο Δήμος. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος τόνισε: «Μετά την απόφαση που λάβαμε για μη πραγματοποίηση του Καρναβαλιού, οι λαϊκές αγορές ήταν οι πιο επικίνδυνοι για την μετάδοση του κορωνοϊού χώροι, εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης κόσμου σ’ αυτές.

Ο στόχος μας ήταν διπλός. Ο πρώτος να λάβουμε όλα τα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών που θα προσέρχονταν στις λαϊκές, αλλά και των επαγγελματιών που θα βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους προμηθεύοντάς μας με φρέσκα προϊόντα και σε προσιτές τιμές.

Ο δεύτερος στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές. Τα αποτελέσματα είναι θετικά κι ευχαριστούμε τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου μας, για την συνεργασία που έχουμε προς τη σωστή κατεύθυνση της προστασίας όλων μας και την υπεύθυνη στάση τους, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που από την αρχή, με τις οριοθετήσεις και τις διαγραμμίσεις των -νέων λόγω πανδημίας- θέσεων σε κάθε λαϊκή, αλλά και την καθημερινή παρουσία τους με στόχο το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου μας.

Πέραν των γνωστών μέτρων που έχουμε λάβει, τοποθετήσαμε από την Μ. Τρίτη, χημικές τουαλέτες ανδρών και γυναικών, οι οποίες το μεσημέρι συλλέγονται, απολυμαίνονται και επανατοποθετούνται στις λαϊκές της επόμενης ημέρας. 

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, γιατί οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στο τελικό αποτέλεσμα, που είναι η προστασίας της υγείας και η συνέχιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, καλή δύναμη στο λαό μας και καλούς αγώνες!».

Η Δημοτική Αρχή τέλος, καλεί για μια ακόμα φορά τους συνδημότες, σε κάθε αναγκαία μετακίνηση, να παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας που ξέρουμε, κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: