Κ. Πελετίδης: Δεν “βυζαίνουμε” το δάχτυλό μας. Μαζί με τον πατραϊκό λαό δε θ’ αφήσουμε κανένα κοράκι ν’ ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανένα σπίτι, καμία επαγγελματική στέγη λαϊκού αγωνιστή, δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των περίφημων επενδυτών. Η δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς της πόλης μας θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία και την επαγγελματική στέγη. 

«Μαζί με τους φορείς και όλο τον πατραϊκό λαό, δε θα αφήσουμε σε κανένα κοράκι να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη» επεσήμανε σε δήλωσή του για τους πλειστηριασμούς ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ολόκληρη η δήλωση του:

«Κανένα σπίτι, καμία επαγγελματική στέγη λαϊκού αγωνιστή, δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των περίφημων επενδυτών.

Η δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς της πόλης μας θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία και την επαγγελματική στέγη.

Το πολιτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί το οικονομικό και το οποίο είναι υπεύθυνο γι αυτή την κατάσταση, δεν πρέπει να νομίζουν ότι έχουμε χαζέψει και “βυζαίνουμε” το δάκτυλό μας.

Είναι αυτοί που με τα μνημόνιά τους και με τα αντιλαϊκά μέτρα, έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση τη λαϊκή οικογένεια, τον επαγγελματία, τον αυτοαπασχολούμενο, και οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στην οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, στις υποχρεώσεις τους.

Μαζί με τους φορείς και όλο τον πατραϊκό λαό, δε θα αφήσουμε σε κανένα κοράκι να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: