Η διεύθυνση του ΛΗΜΝΟΣ VILLAGE έκλεισε τις πόρτες στον Θ. Παφίλη – ΤΕ Λήμνου ΚΚΕ: Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να φιμώσουν το ΚΚΕ! 

Η ενόχληση της εργοδοσίας προκύπτει από τη στάση του ΚΚΕ και των υποψηφίων βουλευτών του, που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων και γιατί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων το προηγούμενο διάστημα. Γι αυτό δεν θέλουν να συνομιλήσει το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους.

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου ΛΗΜΝΟΣ VILLAGE, η οποία αρνήθηκε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Θανάση  Παφίλη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο ξενοδοχείο το Σάββατο 10/6, προκειμένου να συνομιλήσει με εργαζόμενους ενόψει των εκλογών στις 25 Ιούνη. 

  Όπως φαίνεται, οι όποιες “δημοκρατικές ευαισθησίες” και ο “πολιτικός πολιτισμός” σταματάνε έξω από τους χώρους εργασίας και ειδικά όταν πρόκειται για το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπαίνει πάντα μπροστά, είναι δοκιμασμένο για τα δύσκολα. Είναι το μόνο κόμμα που συγκρούεται με την εργοδοσία για να μπορούν οι εργαζόμενοι να έχουν καλύτερες συνθήκες δουλειάς και να ζουν καλύτερα. 

  Η ενόχληση της εργοδοσίας προκύπτει από τη στάση του ΚΚΕ και των υποψηφίων βουλευτών του, που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων και γιατί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων το προηγούμενο διάστημα. Γι αυτό δεν θέλουν να συνομιλήσει το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους. Για αυτό δεν θέλουν να ακουστούν τα προβλήματα της δουλειάς και της ζωής των εργαζομένων.

  Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να φιμώσουν το ΚΚΕ! 

  Καλούμε τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και γενικότερα στον επισιτισμό στις 25 Ιούνη να ψηφίσουν ΚΚΕ. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μοναδική απάντηση στα εμπόδια και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάνε να ψηφίσουν. Να μη χαθεί ψήφος λόγω αποχής.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ – 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση!  

Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ

Η φωτογραφία από την περιοδεία του Θανάση Παφίλη, στη Λήμνο

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: