Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς | Το Σάββατο 25 Νοέμβρη η πικετοφορία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση από σωματεία και μαζικούς φορείς στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς για τη διοργάνωση πικετοφορίας αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο 25 Νοέμβρη, στη Νίκαια.

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς για τη διοργάνωση πικετοφορίας αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο 25 Νοέμβρη, στη Νίκαια.

Συμμετέχουν μέχρι στιγμής: Η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, ο Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, η EΛΜΕ Πειραιά, ο Σύλλογος Διδασκόντων ΠΕ Νίκαια – Πειραιά, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας.

“ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11/2023

Κάνουμε ησυχία, όταν τα παιδιά κοιμούνται.

Σπάμε τη σιωπή μας, όταν 4.630 παιδιά σκοτώνονται.

Παίρνουμε θέση, δίπλα στον ηρωικό παλαιστινιακό λαό. Απαιτούμε να σταματήσει ΤΩΡΑ η γενοκτονία του.

Ο λαός της Παλαιστίνης και όλοι οι λαοί της Μέσης Ανατολής έχουν το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθεροι, με ειρήνη και ευημερία στον τόπο τους.

Δική μας υποχρέωση είναι να υπερασπιστούμε τα παιδιά της Παλαιστίνης, τα παιδιά όλης της Γης, για να ανοίξει ο δρόμος για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια, ξεριζωμό” σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς.

Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, από δύο σημεία, την πλατεία Κρήνης και την πλατεία Παιδικής Στέγης, που θα συναντηθούν στις 11.45 π.μ. στο Περιβολάκι (πλ. Δαβάκη). Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Η εκδήλωση θα κλείσει με το συγκρότημα «ALTERA VITA».

Συμμετοχές μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς στο μέιλ της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς: [email protected].

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: