Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης: Φτάνει πια με την κυβερνητική κοροϊδία!

“Ας έρθουν λοιπόν αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι να ζήσουν στις κατεστραμμένες, βρώμικες, μουχλιασμένες και ανθυγιεινές εργατικές πολυκατοικίες, αντί να μας προκαλούν ξεδιάντροπα απο τα πλούσια σπίτια και γραφεία τους. Φτάνει πιά!”

Φτάνει πια με την κυβερνητική κοροιδία, δώστε σε όλους τους πλημμυροπαθείς 100% αποζημίωση για την ζημιά που έπαθαν

Με μεγάλες, αλλά κούφιες κουβέντες περί στήριξης των πλημμυροπαθών, τα στελέχη της κυβέρνησης, προσπαθούν καθημερινά να κρύψουν το γεγονός ότι με το έτσι θέλω, απέκλεισε ακόμα και απο τα ψίχουλα – αποζημιώσεις της λεγόμενης ΑΡΩΓΗΣ, τα 930 υπόγεια των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης και ας πλημμύρισαν μέχρι το ταβάνι, προκαλώντας καθολική καταστροφή κάθε είδους χρήσιμων αντικειμένων, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, που είχαμε σ’ αυτά.

Επίσης να κρύψουν το γεγονός ότι στους κατοίκους των ισογείων δεν έδωσαν σε όλους 6.600 ευρώ, αλλά απο 1.200 έως 6.600 ευρώ, σε έναν αριθμό πλημμυροπαθών κατοίκων ισογείων διαμερισμάτων, ενώ σε πολλούς δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ ακόμα, χωρίς καμία εξήγηση.

Αλλά και σ’ αυτούς που έδωσαν αυτά είναι ψίχουλα, αφού οι ζημιές είναι τουλάχιστον πενταπλάσιες σε αξία, αφού στην μεγάλη πλειοψηφία των ισογείων διαμερισμάτων, καταστράφηκε και πετάχτηκε το σύνολο της οικοσκευής.

Ετσι η πλειοψηφία των κατοίκων των ισογείων διαμερισμάτων δεν έχουν μπορούν να επιστρέψουν ακόμα στα σπίτια τους, γιατί αυτά τα ψίχουλα δεν επαρκούν σε καμία περίπτωση για να επιδιορθώσουν τις ζημιές και να αγοράσουν νέα οικοσκευή. 

Να ποιά είναι η φροντίδα της κυβέρνησης στους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης και γενικότερα, που πνίγηκαν και κινδυνεύουν και στο μέλλον, όχι από τον «κακό καιρό», αλλά λόγω της εγκληματικής πολιτικής της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, της περιφερειακής και δημοτικών αρχών, που δεν έφτιαξαν τα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης και όλης της Θεσσαλίας.

Ας έρθουν λοιπόν αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι να ζήσουν στις κατεστραμμένες, βρώμικες, μουχλιασμένες και ανθυγιεινές εργατικές πολυκατοικίες, αντί να μας προκαλούν ξεδιάντροπα απο τα πλούσια σπίτια και γραφεία τους. Φτάνει πιά!

Οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα, ούτε ανεχόμαστε την κοροϊδία τους. 

Αξιώνουμε 100% αποζημιώσεις για την καταστραμένη οικοσκευή κάθε οικογένειας, είτε αυτή βρίσκονταν στο ισόγειο διαμέρισμα, είτε στο υπόγειο-αποθήκη. Το ίδιο για την επισκευή των διαμερισμάτων, υπογείων και κοινόχρηστων χώρων των οικοδομών. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ειδικό βοήθημα 1.500 ευρώ σε κάθε πλημμυροπαθή οικογένεια, αυξημένο +300 ευρώ για κάθε παιδί, για επείγουσες ανάγκες.

Αναστολή για 1 χρόνο των οφειλών για τις εργατικές κατοικίες στον ΟΑΕΔ, δίχως προσαύξηση.

Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: