Είναι να γελάνε και τα τσιμέντα: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παλιό, το κουρασμένο»… στην Πάτρα!

Ο λόγος για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ Αϊβαλή, προσφάτως ίσως στηριζόμενο και από μερίδα της ΝΔ, γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί και η παρουσία του πρώην δημάρχου της ΝΔ, στελέχους της και πολύ πρόσφατα και ψηφοφόρου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (άρα και μέλους του… δικό τους πρόβλημα), Φλωράτου (!), στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου…

Πρέπει να έχεις πολύ θράσος πραγματικά, για να λες στην Πάτρα ότι «ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παλιό, το κουρασμένο…», για τον Δήμο Πατρέων, όταν ειδικά έχεις από κάτω σου ακροατήριο που έχει δώσει δείγματα γραφής και για τον λαό της πόλης!

Πώς αλλιώς να το εξηγήσεις αυτό, όταν εκτός από τις αναφορές ότι όλες οι δημοτικές αρχές κάτι… προσέφεραν, το ακροατήριο, οι υποψήφιοί σου δείχνει και πού το πάει ο καθένας, έχοντας δώσει -και συνεχίζοντας- σωρεία αντιλαϊκών εξετάσεων…

Ο λόγος για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ Αϊβαλή, προσφάτως ίσως στηριζόμενο και από μερίδα της ΝΔ, γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί και η παρουσία του πρώην δημάρχου της ΝΔ, στελέχους της και πολύ πρόσφατα και ψηφοφόρου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (άρα και μέλους του… δικό τους πρόβλημα), Φλωράτου (!), στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου… (και να τα φλας και οι φωτό). Να το λοιπόν το… νέο!

Και για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο, από κάτω γινόταν παρέλαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπου η μία εκ των δύο έχει ψηφίσει και αυτό το πολύ φιλολαϊκό 3ο μνημόνιο, πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με περγαμηνές στις αντιλαϊκές θητείες τους, στελέχη των δύο κομμάτων με θητεία στην Περιφέρεια (και ως περιφερειάρχες) και τον δήμο, ορισμένοι εκ των οποίων είναι και στο σημερινό δημοτικό ψηφοδέλτιο και, μάλιστα, στην προηγούμενη πριν από τη σημερινή δημοτική αρχή (τότε που ξανά ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ κ.ά. είχαν διαπρέψει) και ο λαός της Πάτρας έκανε λόγο για τη δημοτική αρχή του… τίποτα!

Αυτό το καινούργιο, λοιπόν, εκπροσωπούν! Εκεί θέλουν να γυρίζουν τον λαό της πόλης!

Γιατί όταν έχεις τέτοιες… περγαμηνές σε αντιλαϊκές πολιτικές και μέτρα σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, κάνοντας τα πάντα εμφανώς για να στηρίξεις τα οικονομικά συμφέροντα, ε, δεν νομίζουμε ότι πείθεις και πολύ πως θα πας… κόντρα σε τοπικό! Άσε που τα ίδια έκαναν…

Αυτοί όχι μόνο διοίκησαν την Πάτρα και αποτελούν το πραγματικά παλιό σήμερα, αλλά κυβέρνησαν τη χώρα, ψήφισαν από κοινού αντιλαϊκά μέτρα είτε από θέση κυβερνητική είτε αντιπολίτευσης και σήμερα ντύνονται «Μεσσίες» με τον λαό να βλέπει καθημερινά τις συνέπειες… Γι’ αυτά, τα μεγάλα… λέξη… κιχ δεν ακούστηκε ούτε ακούγεται από τα στόματα των εκπροσώπων των αστικών κομμάτων και σε τοπικό επίπεδο.

Γι’ αυτό συνεχίζουμε να «πηγαίνουμε αλλιώς»!

Με τον λαό μπροστά και τις δικές του ανάγκες!

Με Δημοτική Αρχή ξανά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη και όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σωτήρη Παρίση!

  • ΥΓ: Οι διαφορές τους… φτάνουν να έχουν κάτω στην ίδια συγκέντρωση τους δύο υποψηφίους τους… περιφερειάρχες Σκιαδαρέση (ΠΑΣΟΚ), Καρπέτα (ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα, φταίμε εμείς να πούμε ότι εκτός του τι ετοιμάζουν για το λαό, είναι να γελάνε και τα… τσιμέντα!

«Ο ανοιχτομάτης»
902.gr

 

Δείτε ακόμα:

Ο Πελετίδης «γλεντάει» τον Β. Αϊβαλή: “Τώρα, λέει ψέματα ή δεν ξέρει τι κάνουμε στον Δήμο;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: