Έφαγε πρόστιμο για “άσκοπη μετακίνηση” στην αυλή του σπιτιού του – Για “λάθος” έκανε λόγο η ΕΛΑΣ μετά το σάλο

Ίσως το λάθος του ζεύγους να είναι απλά ότι δε διοργάνωσαν το τραπέζι τους στην Ικαρία, κατά προτίμηση με πρωθυπουργική συντροφιά, όπου τα γλέντια είναι νόμιμα

Σε διαγραφή του προστίμου των 300 ευρώ που επιβλήθηκε σε πολίτη της Άνω Καμήλας Σερρών, για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε όταν έγινε γνωστό το γεγονός. Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν το ζεύγος των ιδιοκτητών διοργάνωσε τραπέζι με τη συμμετοχή 4 οικογενειακών φίλων στην αυλή του σπιτιού. Η αστυνομία ήρθε για έλεγχο και επέβαλλε 3000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, όπως και από 300 ευρώ στους συνδαιτημόνες, ανάμεσά τους και ο οικοδεσπότης.

Μετά τον εύλογο σάλο που προκλήθηκε, η ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε πως “από λάθος επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση 300 ευρώ στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του ο οποίο ανακλήθηκε”. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα πρόστιμα παραμένουν ως έχουν, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μεταφέρθηκε στο ΑΤ Σερρών, όπου ως κοινή κακοποιός έδωσε αποτυπώματα πριν αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας ήδη δήλωσε πως θα καταθέσει προσφυγή για διαγραφή του συνόλου των προστίμων, ως παράνομων και καταχρηστικών.
Ίσως όμως το λάθος του ζεύγους να είναι απλά ότι δε διοργάνωσαν το τραπέζι τους στην Ικαρία, κατά προτίμηση με πρωθυπουργική συντροφιά, όπου τα γλέντια είναι νόμιμα, όπως μας διαβεβαίωσε πρόσφατα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: