Δημοτική Αρχή Πάτρας: Οι παραλίες ανήκουν στο λαό!

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καταγγέλλει τη στάση της ΕΤΑΔ Α.Ε., που παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη…συνεχίζει να βάζει εμπόδια στην αδειοδότηση των καντινών που κάθε χρόνο λειτουργούν στην Πλαζ και εξυπηρετούν χιλιάδες λουόμενους και επισκέπτες!

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καταγγέλλει τη στάση της ΕΤΑΔ Α.Ε., που παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στην Αθήνα την περασμένη βδομάδα, συνεχίζει να βάζει εμπόδια στην αδειοδότηση των καντινών που κάθε χρόνο λειτουργούν στην Πλαζ και εξυπηρετούν χιλιάδες λουόμενους και επισκέπτες!

“Θυμίζουμε ότι η Κυβέρνηση, με νομοθετική της ρύθμιση, την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ψήφισε στην Βουλή την εκχώρηση στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. (διάδοχο του ΤΑΙΠΕΔ), των παραλιών που έχουν χαρακτηριστεί ως «τουριστικά δημόσια κτήματα». Αποτέλεσμα αυτού, είναι χώροι όπως η Πλαζ, που μέχρι σήμερα δίνονται σε χρήση στον πατραϊκό λαό, δωρεάν, για την ικανοποίηση των αναγκών του, αυτή τη στιγμή να είναι στη δικαιοδοσία της ΕΤΑΔ Α.Ε. και να προορίζονται για «αξιοποίηση» από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα” επισημαίνεται στην ανακοίνωση – καταγγελία της Δημοπτικής Αρχής Πάτρας, που καυταλήγει:

“Είναι απαράδεκτοι! Ο πατραϊκός λαός δεν πρέπει να δεχτεί την παραχώρηση των «τουριστικών δημοσίων κτημάτων» στην ΕΤΑΔ. Ο Δήμος μας πρέπει να μπορεί ελεύθερα να διαχειρίζεται τις παραλίες μας προς όφελος των πολιτών.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: