«Δεν αφήσανε ένα σκουπιδάκι» – Πιο καθαρό παραδόθηκε το Πάρκο Τρίτση από την ΚΝΕ (ΦΩΤΟ)

Αυτό που στους καλοπροαίρετους ανθρώπους προκαλεί θαυμασμό, για τους κομμουνιστές αποτελεί ηθική υποχρέωση. Μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, οι κάτοικοι της περιοχής επιβεβαιώνουν ότι οι ΚΝίτες και φέτος κράτησαν την υπόσχεσή τους.

Μετά από τρεις μέρες και την ολοκλήρωση του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, η ΚΝΕ παρέδωσε στο λαό της Δυτικής Αθήνας το πάρκο Τρίτση, πιο καθαρό απ’ ό,τι το παρέλαβε. Περνώντας από τους δεκάδες χώρους, τις αλάνες και τα μονοπάτια του αχανούς πάρκου που για τρεις μέρες φιλοξένησε το Φεστιβάλ και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων κάθε ηλικίας που το επισκέφτηκαν, βλέπεις εικόνες που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτές πριν το Φεστιβάλ (δείτε στην Κατιούσα τις εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο Τρίτση, πριν το Φεστιβάλ, εδώ).

Όπως στήθηκε η «κόκκινη πολιτεία», χωρίς χορηγούς, χωρίς εταιρείες, με το μεράκι, την προσφορά και τον ενθουσιασμό των μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, έτσι ο χώρος «άδειασε» και καθαρίστηκε, για να παραδοθεί στους καθημερινούς επισκέπτες του. «Δεν αφήσανε ούτε ένα σκουπιδάκι» είπε χαρακτηριστικά, με έκδηλο θαυμασμό, μια γιαγιά που έβγαλε βόλτα στο πάρκο τα εγγόνια της.

Αυτό που στους καλοπροαίρετους ανθρώπους προκαλεί θαυμασμό, για τους κομμουνιστές αποτελεί ηθική υποχρέωση. Ο αγώνας των μελών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για πάρκο Τρίτση ανοιχτό στο λαό, ενάντια στην εγκατάλειψη και μακριά από τα επιχειρηματικά συμφέροντα δεν είναι απλά λόγια. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η καθαριότητα ισχύουν για κάθε χώρο που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Μετά τη λήξη και του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών και της Δυτικής Αθήνας μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι ΚΝίτες και φέτος κράτησαν την υπόσχεσή τους.

Οι φωτογραφίες είναι από το πόρταλ 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: