Το μπλουζάκι της Κατιούσα στη σκηνή του Φεστιβάλ μαζί με τους Sober on Tuxedos… (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Μαζί με τους Sober on Tuxedos, στη γεμάτη ενέργεια συναυλία τους, βρέθηκε επί σκηνής και η “Κατιούσα” με το μπλουζάκι της, που φορούσε ο κιθαρίστας, Χρήστος Κιτσαντάς.

Οι Sober on Tuxedos έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, όποια ώρα κι αν παίξουν, όποια μέρα κι αν παίξουν, σε όποια σκηνή κι αν παίξουν -ακόμα και λαϊκά μπορούν να διασκευάσουν σε ροκ ήχο. Το μόνο μη διαπραγματεύσιμο είναι το μέρος: το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, όπου “θα είμαστε πάντα παρόντες, όποτε μας το ζητά η ΚΝΕ”, όπως είπε ο Στέλιος Μαγαλιός.

Η ενέργεια που βγάζουν και μεταφέρουν στο κοινό, μπορεί να κερδίσεις τους πάντες, φίλους και μη του είδους και του συγκροτήματος, γενικώς οποιονδήποτε είχε την τύχη να τους δει από κοντά. Αρκεί να μη φύγει τραυματίας με φορείο, με το “αμπαλαέα” στις μπροστινές σειρές, όπου επικρατεί φρενίτιδα, ροκάδες σπρώχνονται μεταξύ τους και γίνονται μακριά μαλλιά-κουβάρια.
“Αλυσίδες σύντροφοι, μη σπάτε τις αλυσίδες…”

Μια πολύ ιδιαίτερη συναυλία, γεμάτη πάθος. Και για εμάς, υπήρχε ένας λόγος παραπάνω, αφού μαζί με τους Sober on Tuxedos (και για τους φίλους “Sober” και για λόγους συντομίας) βρέθηκε επί σκηνής και η “Κατιούσα” με το μπλουζάκι της, που φορούσε ο κιθαρίστας, Χρήστος Κιτσαντάς.

Πέρα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, μπορείτε να δείτε και το παρακάτω απόσπασμα από το τελευταίο τραγούδι, όπου ο Μαγαλιός ρώτησε το κοινό αν θέλει κλείσιμο με ελληνικό ή με ξένο τραγούδι, και μετά από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες δια βοής, έπαιξαν εν μέσω ενθουσιασμού το “Τούτοι οι Μπάτσοι”.

 

Οι ευχαριστίες μας είναι αυτονόητες. Sober on Tuxedos, ντοζ πουά…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: