Αποτράπηκε με αγώνα άλλος ένας πλειστηριασμός κατοικίας Περιστεριώτη – Δήλωση του Γιώργου Σιδέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ο τέταρτος πλειστηριασμός που αποτρέπουν οι δυνάμεις του αγώνα στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα ούτε ένας από τη Διοίκηση Παχατουρίδη ή άλλη παράταξη δεν πάτησε το πόδι του, ούτε καν για συμπαράσταση. 

Με κινητοποίηση έξω από τη «Cepal» που πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών σώθηκε το σπίτι μίας ακόμη Περιστεριώτισας. Είναι ο τέταρτος πλειστηριασμός που αποτρέπουν οι δυνάμεις του αγώνα στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα ούτε ένας από τη Διοίκηση Παχατουρίδη ή άλλη παράταξη δεν πάτησε το πόδι του, ούτε καν για συμπαράσταση. 

Στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς παραβρέθηκε ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε:

«Είμαστε εδώ σήμερα με τα Σωματεία και τους μαζικούς φορείς του Περιστερίου, όπου με τον αγώνα και την παρέμβασή μας, σώσαμε το σπίτι ενός ακόμα Περιστεριώτη από τους πλειστηριασμούς, από τις κατασχέσεις, από τα κοράκια των funds.

Και αυτό που πρέπει σήμερα να γίνει, και είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, είναι ο κόσμος εκτός από τα αναγκαία συμπεράσματα που πρέπει να βγάλει για τον ρόλο που παίζουν κάποιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, την ώρα που η Ελλάδα πνίγεται, την ώρα που η Ελλάδα και οι πόλεις καίγονται, την ώρα που τα σπίτια κατοίκων βγαίνουν σε πλειστηριασμούς εκείνοι επιλέγουν να είναι απόντες. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να βγουν συμπεράσματα ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, με τον αγώνα του, την οργάνωσή του, για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματά του».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: