Απόστολος Ριζόπουλος – Υποψ. δήμαρχος Βόλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση: «Μπέος, Αγοραστός, κυβέρνηση, όλοι μαζί, το κράτος τους, έπνιξαν για δεύτερη φορά τον Βόλο»

«Άφησαν τα ρέματα με βουνά μπάζα, τα φρεάτια βουλωμένα! Εδώ και είκοσι μέρες, αυτό που φώναζε όλος ο κόσμος: καθαρίστε τα μπάζα από τις κοίτες, τις λάσπες, ξεβουλώστε τα φρεάτια, φέρτε μηχανήματα, κινδυνεύουμε! τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια, καθησυχάζοντας ότι, δήθεν, όλα είναι έτοιμα….και το ότι ακούγεται είναι “fakenews”»

«Η ξεδιάντροπα προκλητική στάση και ο χυδαίος εμπαιγμός του Βολιώτικου λαού, με ψέματα, φθηνές δικαιολογίες και με αποποίηση ευθυνών, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους, που έχουν ονοματεπώνυμο. Μπέος, Αγοραστός, κυβέρνηση, όλοι μαζί, το κράτος τους, έπνιξαν για δεύτερη φορά τον Βόλο» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλου.

Υπογραμμίζει πως «δεν υπολογίζουν τίποτα! Άφησαν τα ρέματα με βουνά μπάζα, τα φρεάτια βουλωμένα! Εδώ και είκοσι μέρες, αυτό που φώναζε όλος ο κόσμος: καθαρίστε τα μπάζα από τις κοίτες, τις λάσπες, ξεβουλώστε τα φρεάτια, φέρτε μηχανήματα, κινδυνεύουμε! τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια, καθησυχάζοντας ότι, δήθεν, όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τη νέα κακοκαιρία και το ότι ακούγεται είναι “fakenews”. Ο Βόλος μετατράπηκε όλος σε ποτάμι λάσπης, που έπνιξε μέσα δυο ώρες όλον τον αγώνα των ανθρώπων, που προσπάθησαν να ορθοποδήσουν από τις προηγούμενες καταστροφές. Σπίτια, καταστήματα, υπόγεια, στο Παλιό Λιμεναρχείο, στη Νεάπολη, στους Αγ. Αναργύρους, στη Αγριά, στη Νέα Καλλιθέα, στο κέντρο της πόλης, το δικαίωμα στη προστασία της λαϊκής περιουσίας και της ζωής, ο αγώνας και τα όνειρά τους για μια ανθρώπινη ζωή, ποδοπατήθηκαν από τους “σωτήρες”».

Γι αυτό τονίζει δεν πρέπει να υπάρχει «καμιά εμπιστοσύνη, σε κανέναν», ούτε «στον Μπέο, που πριν την δεύτερη καταστροφή περνούσε στη 2ας Νοεμβρίου κρέμαγε “καμπανούλες” για τα Χριστούγεννα» αλλά ούτε «στον δήθεν ακομμάτιστο Παπαπέτρο, τον μπροστινό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που τεχνηέντως “ξεχνά”, ότι, τα 9 χρόνια δημοτικής θητείας Μπέου, ήταν κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, ένας από τους “πυλώνες” που τον στηρίζει, τώρα με τον “υπέροχο” Κασσελάκη, με τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή καταστροφή».

Καταλήγοντας σημειώνει πως πρέπει να τους πνίξει η λαϊκή οργή, όλοι στους δρόμους. «Διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε! Πρώτα και κύρια την προστασία της ζωής μας! Δεν είναι “κόστος”! Δεν αποδεχόμαστε να θυσιάζεται στο “όφελος” των “λίγων”.  Δυναμώνουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση”! Τη μόνη δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των “πολλών”!».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: