Αγγελική Ξένου: “Ήρωας είναι ο Παλαιστινιακός λαός και στο πλευρό του θα στεκόμαστε μέχρι να λευτερωθεί”

Το να υψώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως συμβολική πράξη αντίστασης και αλληλεγγύης σε έναν λαό που υποφέρει πάνω από 70 χρόνια από την κατοχή του κράτους Δολοφόνου, του Ισραήλ.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η Αγγελική Ξένου, μετά την τρομοκρατική προσαγωγή της ίδιας και του πατέρα της στη ΓΑΔΑ επειδή είχαν στο αυτοκίνητό τους αναρτημένη της σημαία της Παλαιστίνης, σημειώνει:

«Ακόμα μια πέτρα πέφτει…

Εμείς βέβαια δεν πετάξαμε καμιά πέτρα… απλώς μια σημαία υψώσαμε…

Πριν λίγο βγήκαμε με τον πατέρα μου από τη ΓΑΔΑ… Για εξακρίβωση στοιχείων μας πήραν επειδή υψώσαμε την Παλαιστινιακή σημαία περνώντας από την πρεσβεία του Ισραήλ… Εκεί βρεθήκαμε με άλλους περίπου 20 Παλαιστινίους και Παλαιστίνιες. Μόλις μας είδαν με τις μαντήλες τα μάτια τους φωτίστηκαν και μας καλωσόρισαν με τη μοναδική εγκάρδια διεθνιστική Αλληλεγγύη.

Το να υψώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως συμβολική πράξη αντίστασης και αλληλεγγύης σε έναν λαό που υποφέρει πάνω από 70 χρόνια από την κατοχή του κράτους Δολοφόνου, του Ισραήλ. Εμείς δεν είμαστε ήρωες, ήρωας είναι ο Παλαιστινιακός λαός και στο πλευρό του θα στεκόμαστε μέχρι να λευτερωθεί».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: