“Αγάπη μόνο” αντί για σφαίρες σε 15χρονα στα Εξάρχεια

Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το πολυσχιδές του ταλέντο, κι έτσι ο νεαρός Τάσος Ποτσέπης στράφηκε σε πιο σταθερές επαγγελματικές επιλογές.

Το σπάσιμο του άβατου των Εξαρχείων είναι ένα καθήκον της νέας κυβέρνησης από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας νέος αποφασισμένος για δράση, ανεξάρτητα από τα ως τώρα βασικά του ενδιαφέροντα. Λίγο ασφαλέστεροι πιθανόν να αισθάνονται οι κάτοικοι της περιοχής σε λίγο καιρό, αν στο σώμα των Ειδικών Φρουρών διοριστεί και ο Τάσος Ποτσέπης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως “Αγάπη Μόνο” κι αργότερα ως αμόρε της Τζούλιας Αλεξανδράτου, βρίσκοντας έκτοτε αραιά και πού στασίδι ως αγνώστων λοιπών επιτευγμάτων τηλεπερσόνα σε εκπομπές, σόσιαλ μίντια και ιστοσελίδες, που μας πληροφορούσαν πχ ότι έπιασε το σταυρό ή ότι τελείωσε το ΤΕΙ Σερρών.

Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το πολυσχιδές του ταλέντο, κι έτσι ο νεαρός στράφηκε σε πιο σταθερές επαγγελματικές επιλογές. Όπως μαθεύτηκε λοιπόν χθες, ανάμεσα στους επιτυχόντες για τις 1500 θέσεις ειδικών φρουρών, βρίσκεται και το δικό του όνομα, σε υψηλή μάλιστα θέση, καθώς είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεως ως Οπλίτης Πενταετούς Υποχρέωσης και κανείς δεν εκπλήσσεται που ελληνικός στρατός και τώρα και η αστυνομία προσελκύουν τις πιο αξιόλογες προσωπικότητες της χώρας στις τάξεις τους. Μένουν τώρα, πλην των ενστάσεων, οι αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή του φερέλπιδος νέου στην πάταξη της ανομίας.

Το ζήτημα βέβαια δεν είναι τόσο με ποια προσόντα προσλαμβάνονται οι ειδικοί φρουροί, μην ξεχνάμε εξάλλου ότι σε ό,τι αφορά τους αξιωματικούς, αλλά και τους αστυφύλακες της ΕΛΑΣ, εδώ και δεκαετίες επιλέγονται μέσω πανελληνίων, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της κρίσης, προσελκύουν μαθητές με υψηλές ως άριστες επιδόσεις στις εξετάσεις. Εκείνο όμως που δεν άλλαξε, από τα χρόνια που ο αγράμματος χωροφύλακας ήταν αγαπημένος χαρακτήρας – καρικατούρα ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών, είναι ο προσανατολισμός του αστυνομικού σώματος, πάντα και πρωτίστως ενάντια στο λαϊκό κίνημα και επιλεκτικά και παρεμπιπτόντως για την πάταξη του κοινού εγκλήματος. Σκοπό που θα συνεχίσουν να επιτελούν και νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί, με ή χωρίς τον “αγάπη μόνο” στις τάξεις τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: