ΙΕΚ Μαραντζίδης και θεωρία δύο άκρων στο μήνυμα του Τσίπρα για την 28η Οκτωβρίου

Συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται πως έχει γίνει για τον πρωθυπουργό μας η αναφορά στη θεωρία των δύο άκρων με αφορμή ιστορικές επετείους που σχετίζονται με το φασισμό.

Συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται πως έχει γίνει για τον πρωθυπουργό μας η αναφορά στη θεωρία των δύο άκρων με αφορμή ιστορικές επετείους που σχετίζονται με το φασισμό. Η αρχή είχε γίνει την 21η Απριλίου, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει λόγο για “ολοκληρωτισμό “, τον κατεξοχήν όρο που χρησιμοποιούν οι θιασώτες της εξίσωσης ναζισμού – κομμουνισμού:

Ακολούθησε πριν λίγες μέρες το μήνυμα για την απελευθέρωση της Αθήνας (από την Ελληνική αστυνομία, όπως μας ενημέρωσε η αριστερή ΕΡΤ), όπου ο ολοκληρωτισμός αντικαταστάθηκε από την αναφορά στην ανάγκη αγώνα ενάντια σε “κάθε μορφή φασισμού”, παραπέμποντας στην επαίσχυντη παρέμβαση Μίκη στο Μακεδονικό συλλαλητήριο του Φλεβάρη στην Αθήνα, όταν είχε μιλήσει για “αριστερόστροφο φασισμό”:

Στο σημερινό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός επανήλθε στον αγαπημένο του καθώς φαίνεται ολοκληρωτισμό, τον οποίο και διέκρινε ξανά από το φασισμό, για όσους δεν είχαν πιάσει το υπονοούμενο από την προηγούμενη φορά:

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απ’του Μαξίμου, το φάντασμα του Νίκου Μαραντζίδη. Που έχει ανοίξει σχολή με ISO από την ΕΕ, άξιος σπουδαστής της οποίας αναδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας. Βέβαια, με άπταιστη συριζαϊκή-πασοκική τακτική, στην εικόνα που συνοδεύει το τουί, ο “ολοκληρωτισμός” μεταμορφώνεται αίφνης σε “ναζισμό”, γιατί έχουμε κι ένα αριστερό ακροατήριο να ικανοποιήσουμε.  Στο ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου, τα φασιστοτρολ στα μένσια της παραπάνω ανάρτησης, που δίνουν των υπέρ πάντων αγώνα να κάνουν τον πρωθυπουργό να φανεί αριστερός συγκριτικά με τον ναζομεταξικό οχετό τους. Πάντα άξιοι.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: