Το κράτος δε γεννά λεωφορεία, γεννά όμως μοτοσικλέτες και Πεζώ για την ΕΛ.ΑΣ

Όλα αυτά λίγες μέρες αφότου “ο Σωτήρης” (ένας είναι ο Σωτήρης) δήλωνε σε α’ ενικό πως “δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε περισσότερα λεωφορεία” και ο φίλος του Σωτήρη που εμφανίζεται ως πρωθυπουργός της χώρας “αποστόμωνε” τους επικριτές του, λέγοντας πως “δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία”.

H είδηση ενδεχομένως θα είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη, αν δεν αποφάσιζε η γνωστή και μη εξαιρετέα φυλλάδα του “Πρώτου Θέματος” να ασχοληθεί με ανάρτηση δημοφιλούς χιουμοριστικού λογαριασμού στο τουίτερ, προκειμένου να τον στηλιτεύσει επειδή τόλμησε να αστειευτεί με την παραλαβή 100 νέων μοτοσυκλετών από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν αξίζει να αφιερώσει κανείς χρόνο και μελάνι στην καθεστωτική “αγανάκτηση” του “Πρώτου Θέματος”, ωστόσο ακόμα κι έτσι δόθηκε η αφορμή για να αναδειχθεί το ουσιαστικό ζήτημα, δηλαδή ότι για μέσα μεταφοράς των δυνάμεων καταστολής μια χαρά βρίσκονται κονδύλια στο άψε – σβήσε. Για του λόγου το αληθές, αρκεί να δεις κανείς το “συγκινητικό” ευχαριστώ της Πεζώ για το νέο στόλο περιπολικών που προμήθευσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Όλα αυτά λίγες μέρες αφότου “ο Σωτήρης” (ένας είναι ο Σωτήρης) δήλωνε σε α’ ενικό πως “δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε περισσότερα λεωφορεία” και ο φίλος του Σωτήρη που εμφανίζεται ως πρωθυπουργός της χώρας “αποστόμωνε” τους επικριτές του, λέγοντας πως “δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία”. Προφανώς γιατί η δημόσια υγεία δεν είναι ύψιστη προτεραιότητα, σε αντίθεση με την ικανότητα των αστυνομικών να μπορούν να αντιμετωπίζουν επικίνδυνους κακοποιούς, όπως 15χρονους σε πλατείες και διαδηλωτές για το Πολυτεχνείο.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: