Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου πρακτικάριου που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο «διάσημου» σεφ

Γνωστοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή-πρακτικάριου που είχε καταγγείλει ότι έζησε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Γνωστοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή-πρακτικάριου που είχε καταγγείλει ότι έζησε βασανιστήρια στο εστιατόριο του σεφ Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, «η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα  είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό. Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν  αυτές οι  θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε».

Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαστής είχε καταγγείλει ότι δεχόταν συστηματικά χυδαίες βρισιές, κλωτσιές σε ευαίσθητα τραυματισμένα σημεία του σώματός του, αλλά κυρίως επανειλημμένες επιθέσεις με καυτό λάδι ή ζεσταμένη επίτηδες σπάτουλα ώστε να του προκληθούν εγκαύματα. Ο νεαρός βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κέρκυρας, έχοντας πιστοποιήσει τα εγκαύματα και τους τραυματισμούς του σε ιατροδικαστή, για να προβεί σε καταγγελία στο ΣΕΠΕ και τον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ όπως ανέφερε, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του φοβούνται να μιλήσουν, τρομοκρατημένοι μήπως χάσουν τη δουλειά τους και κυρίως πως θα χάσουν τη χρονιά τους στη σχολή, αφού η πρακτική άσκηση βρίσκεται στα χέρια των εργοδοτών (δείτε ολόκληρη την καταγγελία του στην Κατιούσα, εδώ).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: