Οι πορείες κλείνουν τους δρόμους και εμποδίζουν την κίνηση – Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Οι δρόμοι πλημμυρίζουν στην πρώτη μπόρα, η αντιπλημμυρική προστασία είναι ανύπαρκτη, αλλά μην αφήνετε μικρά γεγονότα να χαλάνε ένα ωραίο φιλελέ αφήγημα για τις πορείες που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Ένα αρχαίο ρητό των Αζτέκων σοφών λέει πως μια πόλη σου δείχνει πραγματικά πόσο όμορφη και φιλική είναι, μόνο όταν αρχίσει να βρέχει.

Έτσι λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της, το κέφι δε σταματά ποτέ και τα θερινά παιχνίδια συνεχίζονται και μες στο Δεκέμβρη. Ιδού λοιπόν αυτοκίνητα με θαλάσσιο σκι -μια πολύ ωραία ιδέα για την αναβίωση των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα που γίνεται φέτος.

Αυτό που θα είχε σίγουρα ακόμα περισσότερη πλάκα, θα ήταν να προσπαθήσει να διασχίσει κανείς πεζός τη Βουλιαγμένης, από ένα φανάρι ή οποιοδήποτε άλλο σημείο, δυστυχώς όμως αυτό δεν αποτυπώνεται στο βίντεο.

Την ίδια ώρα πάντως, κάποιοι δε φαίνεται να διασκεδάζουν τόσο πολύ τις συνέπειες του Ετεοκλή. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχουν βρει τι είναι αυτό που τους φταίει.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να έλεγαν μπράβο στους συνταξιούχους, που αποδείχτηκαν παντός καιρού και δε ματαίωσαν την κινητοποίησή τους, αλλά αυτοί είναι προφανώς “κολλημένοι”. Όπως έμειναν κολλημένοι στην κίνηση και οι οδηγοί στη Βουλιαγμένης -και σε ένα σωρό άλλους δρόμους της Αθήνας, αυτής της φιλικής στους κατοίκους της πόλης. Κι αν αυτό έγινε γιατί είναι χάλια οι δρόμοι και οι υποδομές, ανύπαρκτη η αντιπλημμυρική προστασία κτλ, μην αφήνετε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να χαλάνε ένα ωραίο φιλελέ αφήγημα:

Οι πορείες κλείνουν τους δρόμους, εμποδίζουν την κίνηση κτλ…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: