Ο Κυρανάκης σε ρόλο χαφιέ χωρίς κουκούλα! – Έδωσε στεγνά στον αέρα τα στοιχεία του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε στη Ν. Σμύρνη (VIDEO)

Ο Κυρανάκης ζήλεψε τη δόξα του Μπογδάνου και ξεπερνώντας κάθε όριο και δικαιοδοσία, έδωσε στον αέρα το ονοματεπώνυμο και την οργάνωση του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Ν. Σμύρνη, για να καταλήξει ότι “η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της”!

Ο Κυρανάκης ζήλεψε τη δόξα του συνονόματου και ομοϊδεάτη του Μπογδάνου και έδωσε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τα στοιχεία του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από τους αστυνομικούς στη Ν. Σμύρνη, για να αποδείξει το… “αμαρτωλό” παρελθόν του!

Ξεκίνησε υποκριτικά με τη θέση πως “ό,τι και αν έχει κάνει, δεν μπορεί να ξυλοκοπείται έτσι”, για να καταλήξει σύντομα στο ότι “κάτι έχει κάνει” και να περάσει στο ψητό.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι λέγεται (…σ.σ.: δε θα γράψουμε ασφαλώς το όνομά του…), ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συνελήφθη, ε… συμμετείχε στην επίθεση που έγινε προ ημερών στο υπουργείο Υγείας, σε διαμαρτυρία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, του τρομοκράτη δολοφόνου.

Ο Κυρανάκης αγνόησε την προτροπή του οικοδεσπότη δημοσιογράφου (Παυλόπουλου) να μη δώσει τα στοιχεία στον αέρα. Δε δεχόταν καν τη δική του ένσταση πως δε συμφωνεί με αυτό που κάνει και πως είναι δουλειά της Αστυνομίας!

 

Συνέχισε μάλιστα εξίσου προκλητικά, με το νέο “εμπλουτισμένο αφήγημα” της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο εκτός από την επίθεση 30 αναρχικών στην αστυνομία, προστίθεται και η εκδοχή πως το θύμα της αστυνομικής βίας είχε προσπαθήσει να αποσπάσει επίσημο υπηρεσιακό όπλο! Άρα “η αστυνομία έκανε τη δουλειά της!“, γιατί “δεν πρόκειται για οικογένειες με παιδιά”, αλλά για κάποιον “με συγκεκριμένο ποινικό μητρώο”, που “ανήκει σε αναρχική συλλογικότητα”!

Μπορεί ο Κυρανάκης να διαβάζει από μέσα τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, σα να είναι εκπρόσωπος της Αστυνομίας (ποιος του την έδωσε άραγε;), αλλά οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτει ο ίδιος και το κυβερνητικό αφήγημα είναι κάτι παραπάνω από χτυπητές!

-Τελικά πρόκειται για μέλος της ν. ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζε τρικάκια για την Μαρέβα ή μήπως για μέλος αναρχικής συλλογικότητας; (Όχι πως έχει την παραμικρή σημασία, αλλά η κακή σκηνοθεσία της υπόθεσης προδίδεται ακόμα και από τέτοιες λεπτομέρειες).

-Εφόσον η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για “απόπειρα απόσπασης υπηρεσιακού όπλου”, γιατί πιάνουν συζήτηση μαζί του οι αστυνομικοί -όπως φαίνεται σε όλα τα βίντεο; Και τι αλλάζει μες σε λίγα δευτερόλεπτα και του επιτίθενται με γκλομπ και χτυπήματα;

-Πώς κολλάει η (προσχηματική) καταδίκη της υπέρμετρης βίας, με την εκτίμηση του Κυρανάκη ότι “η αστυνομία έκανε τη δουλειά της!”;

-Από πότε αποτελεί “ποινικό μητρώο” η συμμετοχή σε αναρχική οργάνωση και η συμμετοχή σε κινητοποίηση για την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα;

Και το βασικότερο.

-Ποια ακριβώς είναι η δουλειά του Κυρανάκη; Πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα στοιχεία και η επίσημη αναφορά της ΕΛ.ΑΣ.; Πώς και με ποια ιδιότητα νομιμοποιείται να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του συλληφθέντα;

Ποιος δίνει τον αέρα στον Κυρανάκη, τον Μπογδάνο και τον κάθε επίδοξο τηλεοπτικό χαφιέ να λειτουργούν καθ’ υπέρβαση όλων των καθηκόντων τους; Αμφιβάλλει κανείς πως δρουν με πλήρη κυβερνητική κάλυψη και τις πλάτες του πρωθυπουργού; Αμφιβάλλει κανείς πως κανείς δεν πρόκειται να τους εγκαλέσει στην τάξη, αλλά ότι βάσει σχεδίου αφήνονται ανενόχλητοι να αλωνίζουν;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: