Ο Άρης Βελουχιώτης τους στοιχειώνει ακόμα! – Όταν η “Ελεύθερη Ώρα” δίνει γραμμή σε βουλευτές της ΝΔ…

Τι ενώνει την Ελεύθερη Ώρα και τους βουλευτές της ΝΔ, σε ρόλο “σοβαρής Χρυσής Αυγής”; Ο χυδαίος αντικομμουνισμός και το μίσος για τον Βελουχιώτη.

Τι πολιτική αξία μπορεί να έχει το πρωτοσέλιδο μιας ακροδεξιάς φυλλάδας που απευθύνεται αποκλειστικά σε ψεκασμένο, φασιστικό κοινό; Απολύτως καμία, θα έλεγε κανείς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να της δίνουμε μεγαλύτερη αξία.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι όταν τα ψεκασμένα φύλλα δίνουν γραμμή στον ακροδεξιό κυβερνητικό λόχο, τους δίνει “επιχειρήματα” και ο πολιτικός τους λόγος συμπίπτει. Καλή (;) ώρα, όπως στις -τόσο δημοφιλείς σε αυτό το κοινό- άθλιες συκοφαντίες για τον Βελουχιώτη (τους στοιχειώνει ακόμα και νεκρός, εδώ και 80 χρόνια), που φρόντισε να αναπαραγάγει ο Μακάριος (ως πτωχός τω πνεύματι) Λαζαρίδης.

Οι φασιστικές φυλλάδες (Ελεύθερη Ώρα, Μακελειό κτλ) παίζουν τον ρόλο του λαγού, οπλίζουν τον “καθημερινό φασισμό” της διπλανής πόρτας, διαμορφώνουν συνειδήσεις και τη δεξαμενή ψήφων από την οποία ψαρεύουν διάφοροι κυβερνητικοί βουλευτές, σε ρόλο “σοβαρής (;) Χρυσής Αυγής”.

Γιατί μόνο δύο πράγματα μπορούν να ενώσουν αυτόν τον αντιδραστικό χυλό. Το ατομικό συμφέρον και ο αντικομμουνισμός.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: